Ale zobacz, ile w tym jest rozległej wiedzy i głębokiej mądrości
Dziś się z Krzysiem poprzeganiamy...
Collapse
X
-
O kurka, przegoniłam Krzysia w postach!!!!
Comment
-
-
Krzysiu napisał(a)
Odkułaś się na temacie z prądem. Mi nic nie chcą wyłączyć
Comment
-
-
spoko, Marusia - idę spać sprawdziwszy uprzednio, iż masz o 2 (słownie: dwa) posty więcej aczkolwiek coś czuję, że tej nocy Krzysiu może znowu Cię prześcignąć - kiedy kota nie ma, myszy wpisują postyCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
ależ tak! statystycznie piszę 1,27 posta dziennie (przed chwilą sprawdzane) - co to w porównaniu z Tobą i Marusią! ostatnio przeganiałam się niechcący przez pewien czas z Mayem, ale chłopak wymiękł jakieś 40 postów temuCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Cyborg zastosował tutaj cyborgowo-kobiecą logikę rozmytą. Na niską średnią wpływają wielomiesięczne okresy milczenia. Od marca 2003 do grudnia 2003 zabrała głos 25 razy, czyli 3 razy w miesiącu. Potem długie milczenie. Pozostałe 840 postów przypada na okres od 21 października 2004 - sporo ponad 10 dziennie.
Comment
-
-
pieczarek napisał(a)
Cyborg zastosował tutaj cyborgowo-kobiecą logikę rozmytą.
no po prostu, staram się nadrobić okres milczenia, a samotność w sieci, dostęp do netu 24/24h, bogate życie wewnętrzne + cała masa historii w mej głowie, sprawiają, że weny mi ostatnio nie brakCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
Dobrze Pieczarek napisał. Koleżanka jest zalogowana od marca 2003, a udziela się od paru miesięce, stąd taka niska średnia. Moja średnia z kolei ciagnie się za mną od czasów początków forum, kiedy to się waliło w klawiaturę cały dzień
Comment
-
-
Marusiu, Ciebie też podliczyłem przed chwilą.
Faktycznie, pierwszy rok miałaś imponujący - 6,91 dziennie. Ale to był rok poszukiwania Gustlika i wielu innych ważnych spraw, koniecznych do omówienia na forum. Potem, gdy Gustlik się znalazł, wydajność mocno oklapła: rok 2002 - 2,60, rok 2003 - 2,87. Dużo lepiej było w minionym roku - 4,45. Ale rekordowy jest dopiero ten rok - po 10 dniach średnia wychodzi 7,1. Tak trzymać.
Comment
-
Comment