Witam państwa
Sam jestem jeszcze niezbyt mocny w sprawach dobrego piwa dlatego potrzebuje pomocy ktoś bardziej obeznanego.
Okazało sie, ze muszę przeprowadzić dość spontaniczna degustacje wprowadzająca. Dla najbliższych przy okazji dzisiejszego meczu Polski.
Nie miałem czasu przemyśleć wyboru piw wcześniej, ani zapytać o radę co zaowocowało takim dylematem:
Mam piwa:
Perun - PPA Lubelskie
Hop Kings - Wonder Wall BPA
Szałpiw - Petronelka
Brokreacja - The Dealer APA
Ale Browar - Crazy Mike
W jakiej kolejności powinnismy je wypic? Jakie robić miedzy nimi przerwy?
Wiem tylko tyle, ze Crazy Mike na koniec i pewnie po pierwszym łyku zostanę z nim sam.
Wszystkie inne ew. porady też mile widziane
(Tak tak, wiem że tu ma nie być o piwie ale wytłumaczę sie tym, że jak uzyskam odpowiedz, to nikomu więcej mój wątek, sie nie przyda. Niech równie szybko zniknie )
Z góry dziękuje za szybką odpowiedź.
Sam jestem jeszcze niezbyt mocny w sprawach dobrego piwa dlatego potrzebuje pomocy ktoś bardziej obeznanego.
Okazało sie, ze muszę przeprowadzić dość spontaniczna degustacje wprowadzająca. Dla najbliższych przy okazji dzisiejszego meczu Polski.
Nie miałem czasu przemyśleć wyboru piw wcześniej, ani zapytać o radę co zaowocowało takim dylematem:
Mam piwa:
Perun - PPA Lubelskie
Hop Kings - Wonder Wall BPA
Szałpiw - Petronelka
Brokreacja - The Dealer APA
Ale Browar - Crazy Mike
W jakiej kolejności powinnismy je wypic? Jakie robić miedzy nimi przerwy?
Wiem tylko tyle, ze Crazy Mike na koniec i pewnie po pierwszym łyku zostanę z nim sam.
Wszystkie inne ew. porady też mile widziane
(Tak tak, wiem że tu ma nie być o piwie ale wytłumaczę sie tym, że jak uzyskam odpowiedz, to nikomu więcej mój wątek, sie nie przyda. Niech równie szybko zniknie )
Z góry dziękuje za szybką odpowiedź.
Comment