U mnie w zakładzie też stoi kilka skrzynek z piwem.
Piwo a węzłowe problemy przemysłu ciężkiego w aspekcie przestrzegania warunków BHP i
Collapse
X
-
-
węzłowe problemy przemysłu ciężkiego, jak sama nazwa wskazuje, mają swe podłoże w słabej kooperacji, pewnej mistyfikacji i niejednoznacznej interpretacji prawidłowego działania węzłów chłonnych, które nierzadko niezbyt efektywnie [tudzież efektownie] chłoną chmiel, co jest właśnie przyczyną węzłowych problemów przemysłu ciężkiego.
Jedynym sposobem zaradzenia temu impasowi jest przecięcie gordyjskiego węzła chłonnego, czym powinien zająć się lekarz pierwszego kontaktu -> niniejszym wzywam Pjenknika do zgłoszenia się na ochotnika! [i nawet wyszło do do rymu].
Można by przeanalizować jeszcze aspekt węzłów marynarskich oraz małżeńskich, ale po co?
Zalecana wg BHP prędkość produkcji w przemyśle ciężkim to 15 węzłów.
Comment
-
-
Będąc młodym lekarzem na rubieży, a także pośadając odpowiednią wagę, która kwalifikuje mnie do PC, podejmuję się przeciąć każdywęzeł- chłonny i gordyjski
Comment
-
-
Tnij Waść, szybko i celnie oraz zgodnie z zasadami BHP.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
-
zasady BHP nakazują odpoczynek od tematuTo inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
I był to jak to w przemyśle ciężkim, ciężki trzymięsieczny okres ciężkich trzech miesięcy karencji. A BHP na to: karesów się wam zachciało a o rękawicach zimowych pamiętali?To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Re: Piwo a węzłowe problemy przemysłu ciężkiego w aspekcie przestrzegania warunków BHP i
Krzysiu napisal/a
No i tak! Po pierwsze, cały temat się nie zmieścił. Po drugie, trochę jeszcze jestem nieprzygotowany do dyskusji, więc Sensor może mnie tu czymś zaskoczyć. I po trzecie wreszcie, pogoda jest niespecjalna, więc trzeba będzie wstąpic na browara.
O przemyśle ciężkim napiszę coś jutro.
co i oszem nie zgadzając sie z tematem się zgadzam
i popieram ..
Krzysio czy to Ty idol tego forum?
Comment
-
-
Re: Re: Piwo a węzłowe problemy przemysłu ciężkiego w aspekcie przestrzegania warunków BHP i
Piwomax napisal/a
Krzysio czy to Ty idol tego forum?
idol to za mocne słowo, ale Naczelny Przepiór - na pewno!
Comment
-
-
chciałbym nieoficjalnie odświeżyć ów arcyciekawy temacik.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Iście bardzo ciekawy temacik
zythum napisał(a)
BHP czyli jak mówi instrukcja CRFXR/14525/KMI/1200?FEEERRRYYYY/ BARDZO HIGIENICZNE PIWO spożywane może być wyłącznie po usunięciu wszystkich aspektów Przemysłu Ciężkiego przez wielotonowe C. BHP mogą spożywać jedynie jednostki od 90 kilgoramów PCWW (Przemysłu Ciężkiego Wagowego WŁASNEGO) w górę albo i pod górę. ...Last edited by Pinio74; 2004-07-29, 13:42.BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
Comment