a któż to niby ma te pierdoły w profilu??
Opakowania do piwa
Collapse
X
-
No właśnie, dowcipny jesteś, nadałbys sie do towarzystwaComment
-
Comment
-
uderz w stół a nożyce się odezwą..........Comment
-
...dodałam jeszcze jedną głupotęComment
-
Śliczne....
Głupoty przeważnie są śliczne.......Comment
-
Jak wyraźnie widać w profilu
Jestem nieludzki doktor
No to jeszcze jeden i ....Comment
-
Z profilu wyraźnie widać brzuch....... no ale jak się lubi piwo
to się tak maComment
-
-
Maja, załóż z dr. spółkę - bedziesz gotowac to, co....eeee, własciwie to nie napiszę tego, bo zara znowu wrócimy do tematów kanibalistycznychComment
Related Topics
Collapse
-
Witam,
Po wielu latach przerwy, trzy lata temu powróciłem do kolekcjonowania etykiet piwnych. W bardzo okrojonym zakresie. Konkretnie przezroczystych/plastikowych od Heinekena i Desperadosa ale z całego świata. Późną wiosną dodałem do tego zbierania kartonowe opakowania od trójpaków...2 Photos-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Po raz kolejny przekonuje się, że życie potrafi nam czasami podsunąć znienacka naprawdę bardzo ciekawy temat, zarówno do rozważenia jak i do dyskusji. Nie jest to pierwszy raz kiedy tak się staje, dlatego postanowiłem uhonorować tę okoliczność nowym cyklem, w którym zamieszczał będę...
-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Sprzedam zestaw na start, większość sprzętu z zestawu startowego z Twojego Browaru, historia: 3 warki.1. Fermantator z kranikiem 33 l
2. Fermentator z rurką 33l
3. Aerometr
4. Łyga
5. Środek do dezynfekcji ok. 50 % opakowania
6. Filtrator z oplotu
7. Jodowy...3 Photos-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2022-05-23, 19:49 -
-
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
-
Channel: Niemcy
-
-
Na koniec pobytu w Belgii opuściliśmy gościnną Flandrię i na ostatnie 3 dni przenieśliśmy się do Brukseli. Koledzy z Holandii nas ostrzegali, że tam już nie będzie tak lekko językowo jak chociażby w Leuven odległym o 18 minut jazdy pociągiem od stolicy. We Flandrii, czyli północnej...
-
Channel: Belgia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment