Nie, mam na myśli niemożność wchodzenia do internetu w Niedzielę, przez niektóre osoby udzielające się na forum.
SOBOTA
Collapse
X
-
weekend
Tak się składa, że w miniony weekend rzeczywiście spora część forumowiczów zajmowała się spożyciem piwa przy ognisku zamiast siedzieć w internecie. Pogoda była sprzyjająca, piwa ilość odpowiednia, a humorki jak zwykle - dopisały.
Przy okazji padł wniosek o utworzenie podsekcji forum - fotograficznej. W pewnym momencie miałam poważne wątpliwości, czy aby trafiłam na tę imprezę co trzeba
Comment
-
-
Zastanawiamy się również nad wspólnym spędzeniem świąt Bożego Narodzenia
Comment
-
-
Oj, chyba cieńko byście przędli na tych "drutach " bez tepsy. Pewnie, że nie jest idealnie, ale na prawdę, niedobrze mi się robi kiedy tak psioczycie na tepsiarzy. Tak się składa, że jestem jednym z nich.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Ja dzięki Bogu nie potrzebuję tpnietu do surfowania, mam chello, a co do psioczenia na tpsa, to sobie zasłużyli tymi chamskimi poczynaniami i monopolistycznym zepsuciem."Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Comment
-
Comment