Wskoczyłem na pół godzinki do kafejki, ale niestety pod nami w piwnicy grają strasznie heavy metal Chyba dłużej nie wysiedzę
SOBOTA
Collapse
X
-
Co tam sobota w robocie. Ja tam jestem w pracy teraz, w niedzielę.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
jest prawie sobota a na forum tylko 2 osoby..........twoje zdrowie Joasia.... i postów jak na lekarstwo! mam nadzieję że już jutro będzie lepiej!!!Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Wiesz, już jest sobota, ale mało kto w piątek wieczorem będzie ślęczał przed monitorem, każdy woli pić gdzieś w klubie, żeby mieć o czym pisać na forumwww.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Kto ma wolny dostep do Internetu to niezaleznie od Soboty czy czasu moze tutaj zagladnac-ale nie wszyscy maja na to ochote.A ze sie tutaj nic nie dzieje to wlasnie zasluga SOBOTY.
Ale tak nawiasem möwiac to poza godzinami pracy tu sie wogöle nic nie dzieje czyzby wszyscy mieli dostep do Sieci tylko w pracy.
Wiekszosc Ludzi wlasnie w Pracy nie ma mozliwosci dostepu do PC i to jest smutne
Comment
-
-
Wlasnie minela Sobota i juz jest Niedziela ale co z tego Znöw jestem sam na Forum-cxzyzby wszyscy juz spali albo nie mieli dostepu do Inbternetu
Wasze zdrowie
Comment
-
-
Owszem, niedziela, ale ruch spory, zwłaszcza w piwo - konkretnie, po prostu każdy opisuje co pił w weekend, zaraz sam ocenia piwo roku, które dziś kosztowałem!
To nie tak że ludzie mają dostęp do sieci tylko w pracy, ale tylko tam za to nie płacąwww.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
baklazanek napisał(a)
Ja się nie dziwię że w łikendy na forum jest taki mały ruch. W końcu nie samym forum człowiek żyje. Nie zapominajmy o rodzinie, znajomych, przyjaciołach oraz o innych sprawach. Ale też chyba dużo prawdy jest w tym co Andi napisał że dużo ludzi ma dostęp do internetu tylko w pracy.
Comment
-
Comment