I zapomniałem dodać - 13 porterów wrocławskich 0,35 po komisie z matmy ...
Kto ma najmocniejszy leb?
Collapse
X
-
To ja gratuluję, mój rekord to 19 małych "Zamkowych", ale wolałbym tego nie robić drugi raz....Comment
-
Piwo drogie, nie martw się. Ja nie jeżdżę jak wariat. Przechodnie mogą być spokojni, zwłaszcza, że wieczorem na ścieżkach rowerowych za wielu ich się nie spotyka. Przyjmuję naganę, wiem, że to karygodne, ale cóż, nie zamierzam się poprawić, wybacz...Comment
-
Ojej, no i musze się powtórzyć
Nikt nie zatrzymuje długowłosych blondynek na rowerze z podejrzeniem o naduzycie alkoholuComment
-
Comment
-
Kudłaty, a Ty co, ochotnicza straż miejska?
Piwo, ja nie mam piwnych oczu, mam szarozielone. Bo ja nie Mariola, tylko MarusiaComment
-
Mnie się podobają długie oczy i piwne włosy.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.Comment
-
Marusia - nie szarozielone tylko szmaragdowe.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.Comment
-
ORMO tez jest na M
Sensor???? Ty juz chyba nie pamiętasz jak wyglądamComment
Related Topics
Collapse
-
Technologia Piwowarstwa
Czy piwo to nie tylko Twój ulubiony napój, ale również prawdziwa pasja? Może chcesz poszerzyć swoja wiedzę na temat warzenia piwa, wprowadzić swoją pasje na nowy poziom lub planujesz przejść na zawodowstwo. A może marzysz o własnym browarze,...-
Channel: Piwo - ogólne
2023-09-14, 13:39 -
-
Białe (pszeniczne) smakowe piwo belgijskie o nazwie Malinowy Kwiat. Jest słabiutkie, bo tylko 3,6%. Produkowane w oparciu o 4-ro procentowy koncentrat soku malinowego. Silny smak i zapach malin i bez posmaku chemicznego. Pięknie bąbelki na całej objętości jak w prawdziwym szampanie. Piana...
-
Channel: Belgia
2023-01-28, 18:30 -
-
Dolnofermentacyjna dziesiątka, polsko-czeska kooperacja ze znanym czeskim kraftowcem, przy użyciu polskich i czeskich chmieli - Marynka, Most (ciekawy czeski nowy chmiel), Zula, Książęcy
10 % ekstr
4 % alk.
Aromat - chmiel, oryginalny dominuje, ale nie jest przesadnie...-
Channel: Piwo - konkretnie
2021-11-25, 02:04 -
-
Trzeci browar Masywu Ślęży. Znajduje się w centrum wsi Sulistrowiczki,
która jest dość dobrze skomunikowana transportem autobusowym z
Wrocławiem. Ciekawą opcją jest wycieczka górska z Sobótki i browaru
Wieżyca przez szczyt Ślęży (w schronisku na górze dostępne...-
Channel: Dolnośląskie
-
-
d'Oude Maalderij - kraftowy browar z Zachodniej Flandrii warzy od 2011 roku.
22,5% ekstr.
100 EBU (IBU)
10% alk.
https://www.doudemaalderij.com/
Mają stronę poświęconą serii Homo Beerectus ale nie działa:
http://www.homobeere...-
Channel: Belgia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment