O kurde! Admin to ma łeb!
Kto ma najmocniejszy leb?
Collapse
X
-
non-stop- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART napisał(a)
18276Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Ja bez kozery odpowiem tysionc pińcset!!!!!
Comment
-
-
A dla kogo ten wywiad? Jak dla telewiizji to szczerze powiem: w opór albo i więcej.
A jakbyś miał jeszcze jakieś "mądre"pytania to zrób ankietęroponowane opcje:
-do deda
-od zajebania
-aż się nie porzygam
-tyle co Antek pod monopolowym
-dwa razy więcej
-aż ktoś mi oleju do głowy nie nalejeTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
sugeruję jednak nie uwzględniać propozycji Zythuma.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A ja rekord miałem jak siedziałem pod nalewakiem
ale nie wiem jak to przeliczyć naŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Ach temat przypomina mi wyjazdy na działki. Pamiętam(z małymi podpowiedziami przyjaciół) , że po 12 to leżałem i kwiczałem. Według mnie to chyba nie na tym picie piwa polega: żeby wlać w siebie i latać od ściany do ściany. Jeżeli mamy chęć mieć aż tak dobry humor to kupujemy sobie wódkę i tyle(wiele osób mi powiedziało,że po wódce mniej mi się plącze język niż po browarkach co mnie zadziwiło). Trzeba również przyznać, że czasem hamulce mogą puścić i wypije się o to "jedno" piwko za dużo czego potem się żałuje na drugi dzień.
Zdrówko forumowiczów!Grzechu84 - PIWOfan
Comment
-
-
Trudno określić stan nieważkości. Brak jednoznacznej definicji, ale...
Dziennie wypijam 2, czasami trzy piwka. Trafiają się też dni bez piwa. Jak tylko wiem że nigdzie nie muszę danego dnia jechać autem to zaczynam przy obiadku (a raczej przed). Bywa że trafi się dzień o ilości 4-5. Na drugi dzień niestety już to odczuwam negatywnie. Mój rekord to chyba 8 lub 9, nie pamiętam
Nigdy nie miałem mocnej głowy do alkoholu. Wódka może dla mnie nie istnieć ale dla odkrywcy piwa należy się nagroda Nobla!
Comment
-
Comment