Nasz Kolega - Centon potrzebuje Waszej pomocy

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• centris
    Potrzebuje pomocy piwowara
    centris
    Cześć,
    Poszukuję kompletnego kursu/szkolenia na piwowara najlepiej podkarpacie/małopolska (nie musi być dyplom).
    Pozdrawiam
    2025-01-07, 10:23
  • PietrekL
    Buduję sterownik, potrzebuję pomocy
    PietrekL
    Witam.
    Nie chciałem zakładać nowego tematu, by nie zaśmiecać forum, a że tematyka zbliżona to pomyślałem, że podłączę się pod temat mat_bro. Mam nadzieję, że nie ma nic za złe, przy okazji jego temat udzielił mi kilka odpowiedzi na moje pytania.

Buduję i programuję kontroler...
    2018-08-26, 14:03
  • kurek93
    Lager coopers
    kurek93
    Na wstępie chciałbym się przywitać. Jestem amatorem, robię pierwsze piwko lager z brewkita. Potrzebuje pomocy. Zrobiłem swoje pierwsze piwko, początkowe Blg 12, fermentacja 18 stopni, a teraz od kilku dni w 23. Wczoraj 5.01 mija dwa tygodnie. Blg stanęło od kilku dni na 4. Według kalkulatora...
    2023-01-06, 19:13
  • Kajokaj
    Pomocy potrzebuję drożdży!
    Kajokaj
    Witam!
    Poszukuję pomocy dobrych piwowarów z okolic Wodzisławia, Raciborza, Jastrzębia Zdroju lub Rybnika. Jeśli macie na stanie suche drożdże najlepiej safale s 04 proszę kontakt.
    Trochę głupio, że zaczynam ten sposób, ale nie widzę innego sposobu. Jest niedziela, fermentacja...
    2016-12-04, 06:11
  • polskichmiel
    Potrzebuje porady
    polskichmiel
    No więc sprawa wygląda bardzo prosto, właśnie skończyłem gotować piwo i nagle mnie olśniło, że zapomniałem zamówić drożdzy XD Przechodząc do sedna, czy mogę przelać piwo do fermenatora i dodać drożdze jutro, pojutrze? Czy mam odrazu wszystko wylać i lepiej planować przyszłe zakupy?...
    2021-03-29, 23:51
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...