Każda złotówka się liczy, pomóżcie.
Nasz Kolega - Centon potrzebuje Waszej pomocy
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
Poszukuję kompletnego kursu/szkolenia na piwowara najlepiej podkarpacie/małopolska (nie musi być dyplom).
Pozdrawiam2025-01-07, 10:23 -
Witam.
Nie chciałem zakładać nowego tematu, by nie zaśmiecać forum, a że tematyka zbliżona to pomyślałem, że podłączę się pod temat mat_bro. Mam nadzieję, że nie ma nic za złe, przy okazji jego temat udzielił mi kilka odpowiedzi na moje pytania.
Buduję i programuję kontroler...-
Channel: Sprzęt
-
-
Na wstępie chciałbym się przywitać. Jestem amatorem, robię pierwsze piwko lager z brewkita. Potrzebuje pomocy. Zrobiłem swoje pierwsze piwko, początkowe Blg 12, fermentacja 18 stopni, a teraz od kilku dni w 23. Wczoraj 5.01 mija dwa tygodnie. Blg stanęło od kilku dni na 4. Według kalkulatora...
-
Channel: Browarnictwo amatorskie
-
-
Witam!
Poszukuję pomocy dobrych piwowarów z okolic Wodzisławia, Raciborza, Jastrzębia Zdroju lub Rybnika. Jeśli macie na stanie suche drożdże najlepiej safale s 04 proszę kontakt.
Trochę głupio, że zaczynam ten sposób, ale nie widzę innego sposobu. Jest niedziela, fermentacja...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
No więc sprawa wygląda bardzo prosto, właśnie skończyłem gotować piwo i nagle mnie olśniło, że zapomniałem zamówić drożdzy XD Przechodząc do sedna, czy mogę przelać piwo do fermenatora i dodać drożdze jutro, pojutrze? Czy mam odrazu wszystko wylać i lepiej planować przyszłe zakupy?...
-
Channel: Kołyska piwowarska
-
- Loading...
- Koniec listy.