Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer
Wyświetlenie odpowiedzi
Najpiwniejszy FILM
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziKurczę, nie uwierzę, póki nie zobaczę! Piwne lobby RULEZ!
Idź, idź film jest super. Jeden z lepszych polskich jakie ostatnio widziałem.
Dodam tylko, że ci prażanie wkońcu piwa nie kupują, bo sprzedawczyni jakoś nie jest wstanie im tego ekstraktu podać, wychodzą ze sklepu klnąc na fatalną obsługe. Przezabawna scena.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kuczman Wyświetlenie odpowiedzi
Najbardziej piwny film??? Wlatcy Moch oczywiscieJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007 Wyświetlenie odpowiedziA co on ma wspólnego z piwem?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007 Wyświetlenie odpowiedziA co on ma wspólnego z piwem?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kuczman Wyświetlenie odpowiedziJak to co? Marcel i pulkownik przeciez flaszki z reki nie wypuszczaja!
Comment
-
-
Na dniach wybieram się na film pt "Butelki zwrotne" Jana Sveraka. Jako, że akcja toczy się w skupie butelek, piwnych tematów nie powinno zabraknąć.
Był już ktoś?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Dudlik Wyświetlenie odpowiedziWydaje mi się, że Postrzyżyny mogą być piwnym filmem bo tam wszystko dzieje się w browarze i wokół browaruPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cafekot Wyświetlenie odpowiedziW TVP Kultura czeski film ,,Postrzyżyny", w którym znajduje się wątek piwny.
Film jest ekranizacją powieści Hrabala, którego to ojciec był zarządcą w czeskim browarze.
No i od samego początku oglądania głodny byłem - świniobicie w browarze, te mięsiwa zajadane i popijane piwem. I znów główna bohaterka - jak ona to piwo pije - mniam.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziAle za to kąpiel głównej bohaterki przy warzelni jest super .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteo Wyświetlenie odpowiedziWłaśnie leci powtórka i mąż zachwycał się dzisiaj ponownie sceną opisaną przez Ciebie...
Swoją drogą te teksty:
Idzie dwóch mężczyzn (jeden z nich to bodaj ksiądz)
- Wiedz drogi przyjacielu że każda kobieta ma skłonność do złego... - po czym mija ich długowłosa żona rządny browaru.
- Na czym to skończyłem?
- Na kobietach.
- Kobieta to jest jedyne dobro jakie jest na świecie.
Albo to:
Trzeba umieć rozróżniać namiętność od miłostek. Pewna kobieta miała 20-cioro dzieci, a druga - nawet gdyby ją przygniótł komin browaru - dalej nic
No i jeszcze ta biedna ofiara, brata rządcy browaruOstatnia zmiana dokonana przez adam16; 2008-02-01, 16:03.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment