Aktualnie Nasza Kochana TVP odgrzewa po raz kolejny JANA SERCE. Jak pamiętam, tytułowy bohater z kumplami dość często odkapslowywał napój chłodzący. I z pewnością nie była to oranżada
Najpiwniejszy FILM
Collapse
X
-
czyżby pili częściej niż w każdym odcinku?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
celt_birofil napisał(a)
Z kolei w powszechnie znamym i lubianym serialu "M jak miłość" głowny bohater kupił podupadły wiejski pubWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Wujcio_Shaggy napisał(a)
Pewnie i tak będzie lał masówkę... Któryś z koncernów wyłoży parę złotych i zapewni sobie "product placement" w powszechnie znanym i lubianym serialu...Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
Dzisiaj o 20,00 na kanale telewizyjnym ALE KINO będzie nadany film pt. "Piwne rozmowy braci McMullen" produkcji USA. Jeżeli wierzyć opisowi z gazety film opowiada o Trzech Braciach którzy spotykają się przy piwie, aby porozmawiać o życiu, miłości i kobietach.
Comment
-
-
abernacka napisał(a)
Dzisiaj o 20,00 na kanale telewizyjnym ALE KINO będzie nadany film pt. "Piwne rozmowy braci McMullen" produkcji USA. Jeżeli wierzyć opisowi z gazety film opowiada o Trzech Braciach którzy spotykają się przy piwie, aby porozmawiać o życiu, miłości i kobietach.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Ostatnio widziałem odcinek serialu Dziki na Polsacie. Często się pojawia motyw piwa Żubr, KP z pewnością wyłożyła trochę pieniędzy na ta filmową reklamę.
Natomiast w serialu Oficer, piwo również jest częstym gościem, nie udało mi się jeszcze żadnego rozpoznać, choć kilka rodzajów etykiet już się przewineło.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanekNatomiast w serialu Oficer, piwo również jest częstym gościem, nie udało mi się jeszcze żadnego rozpoznać, choć kilka rodzajów etykiet już się przewineło.
Comment
-
-
Ano właśnie szukałem tego tematu
W "5 nieczystych zagraniach" u Larsa von Triera w "gabinecie" stał pokaźny zestaw Belgów, między innymi bodajże Zakazany Owoc (na pierwszym planie)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanekOstatnio widziałem odcinek serialu Dziki na Polsacie. Często się pojawia motyw piwa Żubr, KP z pewnością wyłożyła trochę pieniędzy na ta filmową reklamę.
Żubr będzie stałym gościem "Dzikiego" .pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Chodzi nie o film, a o teatr, ale nie będę przecież zakładał nowego tematu.
W poniedziałek, 12 września, w 1 programie TVP o 20.15 będzie wystawiane "Małe piwo" Alistaira Beatona.
Żurnalista pisze, że w tym przedstawieniu "po spożyciu piwa ze zmutowanego genetycznie chmielu u mężczyzn zanika to, co świadczy o ich płci, a w zamian rosną im ... piersi". Oczywiście, piwo nie jest z chmielu, to tylko przyprawa. Zapewne w tej komedii temat piwny będzie mocno ograniczony (chodzi przecież o sprawę "zanikania" i "rośnięcia"), ale sygnalizuję to przedstawienie.
Comment
-
Comment