Temat luźny, do pogadania o wszystkim i niczym Więc co tam u Was? Ja se słucham muzyki i piszę na forach
Pogaduszki na luzie przy piwku :)
Collapse
X
-
Temat ma szansę jaki by nie był bzdurny przede wszystkim ze względu na avatar założyciela/założycielki. Zatem... powodzeniaRzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Swoją obiadową lazanię mogłaś tu podczepić a nie zakładać osobny wątekRzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Określenie "Małolat/a" nie było akurat do Ciebie, tylko dotyczyło innych, wcześniejszych tematów na forum. Ale uderz w stół, a nożyce się odezwą. Powodzenia na innych forach. Baj.
Sorry Art, że niechcący przyczyniłem się do zmniejszenia liczby czynnych użytkowników forum. Mea culpaLast edited by Pinio74; 2017-03-18, 20:30.BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Mam dziwne podejrzenia, graniczące z pewnością, że przez Twój szowinistyczny post i wynikającą z tego utratę użytkowniczki tematyka piwna szczególnie jakoś nie ucierpiała...
Chociaż... na zlocie mogłoby przez chwilę być zabawnie i oderwalibyśmy się od wszechobecnej nudy... . No i średnia wieku użytkowników by nam się poprawiła .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziNo i średnia wieku użytkowników by nam się poprawiła .
Comment
-
-
Nie przesadzajmy... O czym miały by być te pogaduszki na luzie? Na forum są wątki, które dotyczą zagadnień, o których można dyskutować. Nie od dziś wiadomo, że najbardziej różni ludzi polityka, a ten dział został zamknięty. O całej reszcie można mniej lub bardziej swobodnie rozmawiać w innych wątkach. Cały post wprowadzający świadczy o niedojrzałości piszącego. Nie wnikam, czy ma te 18 czy nie. Zwisa mi to, ale jak nie ma się nic sensownego do powiedzenia na tematycznym forum to... o czym deliberować??
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziO czym miały by być te pogaduszki na luzie?
Ja też tego nie pojmuję, ale są ludzie, którzy przez telefon potrafią ględzić godzinami o niczym, może trafiliśmy na taką osobistość?
Comment
-
Comment