Zjadać Maryhha nikt nie będzie, bo mogłoby się to niekorzystnie odbić na zdrowiu w obu sferach.
Trzeba go po prostu klasycznie rozpruć, a pozostałości skrzętnie zutylizować. Ot co.
Ostatnia zmiana dokonana przez slavoy; 2002-01-11, 10:49.
A ja sobie kupiłem taki śliczny brazylijski tasaczek!
Wyśmienicie się nim sieka! W masarniach są maszyny zwane "wilkiem" które sobie radzą bez ćwiartowania, zrazem z kośćmi. Człowieczynę trzeba dobrze przyprawiać bo jest słodkawa
Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
Kilka kilometrów od browaru Apynys jest inny browar nazwany Apynys. Czego nie rozumiecie? Od tamtego (znanego również jako Green Monster, na ul. Ruko 12) się odbiłem, więc nie ma o czym gadać. Tu natomias mamy ciekawą sprawę. Browar zlokalizowany jest w prywatnym domu, przy ulicy...
Jak zwykle na wrocławskim stadionie, tylko że zamiast wiosną to będzie właściwie na początku lata. Na tym betonie może być gorąco.
Jak zwykle informacje na temat wystawców i piw sąpilnie strzeżoną tajemnicą
Będzie natomiast wykład "Biotransformacja chmielu...
Comment