Tak, po przeczytaniu tych kilku postów dot. kol. Cordela równierz dochodzę do wniosku, że forum Óczy, aczkolwiek wolałbym, ażeby została użyta forma Uczy, bo co jak co, ale łatwiej się wtedy otwiera piwo zębem!
"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Originally posted by Cordel Marusiu co do PM, to wiem, gdzie kliknąć by wysłać, jednak w obecnej sytuacji ciężko by mi było wysyłać po piętnaście postów przepraszających i wyjaśniających moje niedbalstwo.
Cholera, o co chodzi???
Swoją drogą, Cordel, chyba wolałam Twoje poprzednie zdjęcie
Swoją drogą, Cordel, chyba wolałam Twoje poprzednie zdjęcie
Marusiu, niedawno pisałaś, bym me przeprosiny wysyłał na "Private Message"(musiałem użyć oryginalnej pisowni-angielskiej), nie mogłem tego więcej znaleźć, więc nie ma cytatu, a jest jak widzę wyrwane zfanie z kontekstu. Jeśli drażni cię ma nowa facjata, zmienię! Co sobie życzysz? Może Enrique Iglezjaz?
"Mam powody
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Originally posted by Kudłaty Cordelku to twoje zdjęcionko ?
Nie, to nie jest me zdjęcionko, poszedłem w ślady pjenknika i wstawiłem zdjęcie osoby, którą bardzo cenię! Jest to mianowicie pan Rob Halford, były lider formacji Judas Priest. W przciwieństwie do niego mam dużo więcej włosów, ale jak chcecie mogę wkleić me zdjęcie, ale nie odpowieadam za mój zębootwieraczowy wygląd!
"Mam powody
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Comment