Marusiu, tak, wiesz mogło mi się pomylić, po prostu nie byłem w stanie dotrzeć po raz drugi do tego postu! Cudze zdjęcie hmmm, mi się to podoba!
Zęby
Collapse
X
-
A tu jeszcze jeden thread dla spragnionych mojego widoku
A swojej fotki nie zamieszczam przy postach, bo raz, że nie lubię, jak się za duzo mojej gęby poniewiera w sieci, a dwa, że szybko bym się opatrzyła
Comment
-
-
Originally posted by Marusia
FCJP to nie Twój pomysł, zarozumialcze
Cordel, to o PW to nie była moja wypowiedź!!!
A ta moda z wklejaniem cudzych facjat jest bez sensu.
moda na cudze facjaty zaczęła się od Krzysia, nie ode mnie, fakt, ale ja uważam, że jak jestem niewyjściowy to lepiej pokazać kogoś kogo się lubi! poza tym nie mam skanera.....
Comment
-
-
A tu jeszcze jeden thread dla spragnionych mojego widoku
No, no, no.
A swojej fotki nie zamieszczam przy postach, bo raz, że nie lubię, jak się za duzo mojej gęby poniewiera w sieci, a dwa, że szybko bym się opatrzyła
Comment
-
-
Pjenknik, ściganie za błędy, wybacz, zaczęło się na forum jeszcze dawno dawno temu, jak Ty jeszcze nie wiedziałeś, że coś takiego jak forum istnieje
Piwo, a to "no, no, no" to niby co ma znaczyć? A że popierasz to ja wiem, Tyś w tajemniczości celującyLast edited by Marusia; 2001-09-28, 09:17.
Comment
-
-
Maryhh mi robi ładne zdjęcia. Ma chłopak oko.
I wzrost
Comment
-
-
Maryhh mi robi ładne zdjęcia. Ma chłopak oko.
I wzrost
taki komplement
Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Właściwie to ma nawet dwoje oczu... całkiem ładnych
Ale Ci teraz przykadziłam, masz zapas na resztę zycia na forum
Comment
-
-
widzisz Marusia, tak to jest:
wszysci Tobie kadzą i aż Ci to kadzenie bokiem wychodzi. No i akurat na mnieWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Słuchajcie! Może tak opracować plany urządzenia "odkapslowującego" butelki, myślę tutaj o wykorzystaniu elektromagnesu, który działając na kapsel zdejmował by go bez czynienia uszkodzeń! Co myślicie?"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Comment
-
-
ale musiałby być wielki magnes albo coś wytwarzającego pole elektromagnetyczne. Trzeba by ciężarówką wozić sprzęt pewnie.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Przecież nawet mały elektromagnes może wytworzyć stosunkowo duże pole magnetyczne, ja bym się raczej zastanawiał nad tym, jak przytrzymać butelkę, by jej kapsel nie ciągnął."Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Comment
-
Comment