Maryhh, przecież Marusia pisze, że OSTATNIO dużo się rusza. Domyślam się, że pracuje w służbach oczyszczania miasta przy odśnieżaniu. Przyjdzie wiosna to, ruszać się będzie mniej i nabierze nieco mięsa.
Zęby
Collapse
X
-
Na wiosnę zaczyna wyrastać to zielone w kółka, i Marusia będzie szaleć z kosiarą, /Gorzej jak śnieg. Co z koszą to odrasta/.
Na Marusię trza poczekać do lata.../ susza i te sprawy/. Zielone nie rośnie a, Marusia z braku ruchu przytyje na BANK!!!
JANO
Comment
-
-
I jak przytyje to będzie jej multum! Ale ja myślę, że Ona powinna więcej jeść bo facet nie pies, żeby na kościach leżał
Comment
-
-
-
Jako lekarz anatomię miałem na pierwszym i drugim roku, później moje zainteresowanie kośćmi słabło....
Comment
-
-
Co ciekawsze lata należy powtórzyć......
Comment
-
-
pieczarek napisal/a
....i nabierze nieco mięsa.
Comment
-
-
W tym dawno zapomnianym temacie rozważaliśmy (przynajmniej na początku) na temat różnych sposobach otwierania piwa. Okazuje się, że dyskusja była w miarę wtórna. Otóż na giełdzie ebay znalazłem dzisiaj niemiecką książkę "77 Tricks, eine Bierflasche zu öffnen". Po naszemu to będzie "77 sposobów otwierania butelki piwa". Na załączonych zdjęciach widać kilka przykładów z książki: zamkiem błyskawicznym w spodniach, samochodem policyjnym. No i oczywiście nieśmiertelnymi zębami.
Książka z roku 1993, 80 stron.
Całość do wglądu tutaj:
Comment
-
-
Piwowar. Wystarczy, że się ładnie do niego uśmiechniesz. Tylko problem w tym, że on też zbiera literaturę tego typu. Możecie sobie wzajemnie podbijać cenę.
Od biedy ja mogę pomóc. Licytowałem już i w końcu wygrywałem. Ale towar i tak odbierał Piwowar.
Comment
-
-
ten, kto dokona zakupu, zobowiązany będzie do sporządzenia instrukcji otwierania piwa na sposobów wiele i umieszczenia jej na forum.
Przy nadarzającej się okazji zorganizujemy zawody w tymże temacie.
Dla przegranych przewidziane pojemniki na zębyWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
Comment