No Krzysiu zebys sie tylko Ty nie zdziwil .Jak Ci juz wiadomo bede w Polsce i z Nysy do Swidnicy to nie az tak daleko-A wiedzac ze jestes bezrobotny moge liczyc ze zastane Cie w domu.i wtedy z mojego urlopu moze sie troche przeciagnie
Wszyscy sobie piwko piją, a ja w pracy
Collapse
X
-
-
tez nie chcialbym przebywac stale w domu ale kilka lokali w swidnicy chetnie bym poznal a przy takim przewodniku nie musial bym sie niczego obawiac
Comment
-
-
No to jak już będziesz w Świdnicy, to i Wrocław koniecznie odwiedź, tu Cię powita zawsze dyżurna knajpiana - Marusia
Comment
-
-
Krzysiu wczoraj w TeFałPe2 była "impreza" w Świdnicy ale nie widziałem ciebie tam!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ależ Krzysiu miły, gdzieżbym śmiała Ci kogokolwiek poderwać! Za duzy jesteś
Comment
-
-
Art- a co to była za impreza? Jeżeli jakaś biesiada piwna sprzed 3 tygodni, to ja to zbojkotowałe, bo chłopcy w mieście od kilku lat uparli się, żeby organizować imprezy piwne najgorzej jak się da.
Marusia - nie bój się Ja tylko tak wygladam. Naprawdę jestem łagodny i miły jak kufel "Książęcego" w Krainie Łagodności.
Comment
-
-
Originally posted by Krzysiu
Art- a co to była za impreza? Jeżeli jakaś biesiada piwna sprzed 3 tygodni, to ja to zbojkotowałe, bo chłopcy w mieście od kilku lat uparli się, żeby organizować imprezy piwne najgorzej jak się da.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
To zdaję się był "Piknik Dwójki", czy jakoś tak. Też chciałem wypatrzeć Krzysia, ale czasu zbrakło.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Marusia napisal/a
No to jak już będziesz w Świdnicy, to i Wrocław koniecznie odwiedź, tu Cię powita zawsze dyżurna knajpiana - Marusia
Ale wracajac do tematu nareszcie mam Wochenende i moge sobie pare piwek zadegustowac gdy inni musza jeszcze pracowac dzisiaj i w Sobote
Comment
-
-
A wracając do tematu...
"Wszyscy sobie piwko piją, a ja w pracy" - to zdanie dokładnie oddaje moją obecną sytuację. I jeszcze trochę przede mną.
Ehhh...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Że tak, kurde, wtrącę:
A co ja mam powiedzieć? - jest noc z niedzieli na poniedziałek, druga w nocy, kac po sobocie jeszcze mi nie przeszedł, a ja siedzę w robocie od rana o suchym pysku, a na dole czai się brygada morderczych cieci gotowych przeprowadzić mi vivisekcję w poszukiwaniu nawet kapsla po piwie.
O NIEBIOSA! POMOCY!Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Andi pozdrowionka dla Nysy
Wreście ktoś z rodzimych stron, może nie bawem się pojawie w Nysie to jak jeszcze tam będziesz wyskoczymy na piwko-co Ty na to?
Zresztą zawsze zapraszam do Wrocławia.Ja kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacy
Comment
-
-
Comment
-
Comment