ART szybko zweryfikuj informacje zawarte na tych stronach, bym mogl szybko otrzymac informacje, ze jednak sie myle i tam nic nie ma Upierdliwy jestem sorry
"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Przepraszam ART, jak cie to denerwuje, to nie bedziemy tego robic, dobrze ja sie zgadzam, to moze irytowac. Kudlaty jak chcesz to odbieraj mi posty, one i tak nie odzwierciedlaja ilosci wypitych piw.
"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Ja myślę, że to tylko kwestia samodyscyliny!
Jeszcze trochę i będzie lepiej, zawsze mogą wysłac wiadomość na Pm, ale moze to dla niektórych zbyt trudne.....
Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za...
Właściwie trzeba zacząć od tego, że nie wiadomo, do jakiej kategorii ten browar zakwalifikować.
Brews Brothers powstał w 2018 roku. Zlokalizowany jest w jednorodzinnym domu we wschodniej dzielnicy Bukaresztu niedaleko stadionu narodowego.
Z głównego dworca kolejowego jest stąd...
Zakładam ten wątek w celu informowania o akcjach charytatywnych i pomocowych organizowanych przez browary i branżę piwną,
tak by może ktoś z czytających dzięki temu mógł się włączyć w tego typu działania.
Informowania, gdzie można kupować piwa ukraińskie, by choć...
Comment