E-prezes ma trochę racji - więcej kobiet niż mężczyzn nie lubi piwa w czystej postaci i doprawia je jakimś soczkiem, albo po prostu wybiera Redd'sa, czy innego Coolera.
z cyklu: podyskutujmy o...
Collapse
X
-
ugh...
byłem już rasistą, teraz robicie ze mnie męskiego szowinistę. zaświadczam, że daleko mi do macho i nie staram się dzielić ludzi wg płci (poza ubikacją). jeśli już dokonuję jakiejś selekcji to na frustratów i optymistów, tych na fali i outsiderów...
nie ja wymyśliłem tezy, które zaprezentowałem i nie specjalnie chce mi się ich bronić.
Comment
-
-
pulas napisał(a)
ZSZAMAĆ NA EKS??? - KURNA, CO TO ZNACZY???Last edited by adam16; 2002-10-08, 11:39.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
zwalić winę na eks-żonę/męża ?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
adam16 napisał(a)
Czy ktoś jeszcze tego nie rozumie? Tak trudno się domyśleć?
Nauka przez poznanie!pułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"
Comment
-
-
Odp: ugh...
e-prezes napisał(a)
byłem już rasistą, teraz robicie ze mnie męskiego szowinistę. zaświadczam, że daleko mi do macho i nie staram się dzielić ludzi wg płci (poza ubikacją). jeśli już dokonuję jakiejś selekcji to na frustratów i optymistów, tych na fali i outsiderów...
nie ja wymyśliłem tezy, które zaprezentowałem i nie specjalnie chce mi się ich bronić.
Chodź może jednak nie, w końcu niektórzy faceci lubią nosić damskie ciuszki
Comment
-
Comment