Hmm będę delikatny więc tylko zapytam - pogięło Cię czy upadłeś na głowę będąc dzieckiem?
TYLKO POLSKA. Realnie liczę na ćwierćfinał, a jeżeli wszyscy będą w formie, przy szczęściu w drabince nie zdziwię się półfinałem.
Nie, po prostu gardzę cebulakami, tak ciężko ogarnąć?
Prócz ww. uwielbiam i kibicuję Niemcom, Ukrom, Rosji i rzecz najistotniejsza, Izraelowi.
Realnie liczysz na ćwierćfinał?
pogięło Cię czy upadłeś na głowę będąc dzieckiem?
Wy sie możecie kłócić a majstra i tak zdobęda nasi
Deutschland über alles
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Nie, po prostu gardzę cebulakami, tak ciężko ogarnąć?
Prócz ww. uwielbiam i kibicuję Niemcom, Ukrom, Rosji i rzecz najistotniejsza, Izraelowi.
Realnie liczysz na ćwierćfinał?
pogięło Cię czy upadłeś na głowę będąc dzieckiem?
Podkreślona fraza w świetle twoich innych wpisów świadczy o tym, że możesz być chory psychicznie. Tak, nie jesteś trolem, bo trol internetowy to nic innego jak zbiorcza nazwa różnych zaburzeń osobowości
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
FIFA potwierdziła listę 36 arbitrów wyznaczonych do prowadzenia meczów piłkarskich mistrzostw świata.
Jednym z nich jest polski sędzia Szymon Marciniak, podobno slaby sędzia.
A wśród pozostałych jedno nazwisko aż razi mnie w oczy, jest to sędzia Mark Geiger z USA, który zasłynął wydrukowaniem meczu Meksyk : Panama
w czasie pucharu CONCACAF w 2015 roku.
Jeśli będzie w Rosji prowadził jakiś mecz Meksyku to Geigergate może się powtórzyć.
Comment