jassssne
posiadanie własnego zdania jest jak najbardziej na miejscu w każdym przypadku;
ale swoje myśli można przedstawiać w różny sposób, niekoniecznie tak:
Kudłaty napisal/a Punki raczej nie piją piwa tylko jakieś" ścierwa".
Znałem dużo takich osobników i nie polecam kontaktu z nimi
to mi się własnie nie podoba, a ponieważ ja też mam własne zdanie, więc je tu wyrażam......
choć już od dłuższego czasu ten temacik mnie nieco nudzi....
eh, liczyłam na jakąś historię o traumatycznych przeżyciach z dzieciństwa, a tu nic nie udało się wyciągnąć.....
trudno.......
a te cytaty naprawdę łatwo się robi, nie trzeba się tego UCZYĆ...
SPRÓBUJ...
Właściwie, co jest coraz częstszym w Czechach, jest to sklep połączony z barem (cztery nalewaki).
Lokal ruszył w czasie pandemii i na początku w związku z tym był tylko sklepem, teraz całość tworzy całkiem spore miejsce i do...
Firmowa knajpka Minipivovaru Jičín znajduje się tuż przy głównym rynku, w jego południowo-zachodnim narożniku, pod łukowymi podcieniami.
Są 2 poziomy. Na dole, od razu przy wejściu po lewej stronie, umieszczono małą przeszkloną chłodnię mieszczącą 3 tanki wyszynkowe, z których...
Egilsstaðir to miasteczko (zamieszkałe przez ok. 2,5 tys. mieszkańców) będące komunikacyjnym centrum środkowo-wschodniej Islandii, które jest zwornikiem w regionie Austurland. Z Egilsstaðir można udać się do Seyðisfjörður - portu (można tu kupić ciekawe piwa warzone dla miejscowych sklepów...
Piwiarnia na największym placu w Gent szczycąca się ofertą 500 piw. Oczywiście nie lanych (bo tych jest 10) ale butelkowych. Szczycą się również otwarciem podwojów już w 1978 roku, jednak tradycją nawiązują do wcześniejszych wieków gdy to na piwo wpadali wozacy dostarczający produkty...
Comment