a ja pytam ludzi którzy się wypowiadają na zasadzie czarne białe, byliście kiedyś punkami, metalami czy takim tam. Jeżeli nie ti piszcie ostrożnie o tych rzeczach bo ich nie znacie. a co do tolerancji to każdy ma prawo nie lubić kogo chce , kwestia tylko w jakiej formie to wyraża .
Piwo, a muzuka w twórczości znanych zespołów.
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
traumatyczne przeżycie z dzieciństwa: jak byłem młodym szermierzem, wujek wziął mnie na kolana i tak rzekł: Ty zakuty łbie -mam Cie w d....To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Maja napisal/a
eh, liczyłam na jakąś historię o traumatycznych przeżyciach z dzieciństwa, a tu nic nie udało się wyciągnąć.....
trudno.......
a te cytaty naprawdę łatwo się robi, nie trzeba się tego UCZYĆ...
SPRÓBUJ...
piwo mam nadzieje zacząłem pić już podczas życia płodowegoTo inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
po pracy chadzał sobie na piwko z jedynym [wówczas] miejscowym skinem, 2 metalami, 3 hipisami i 1 świadkiem Jehowy - co widziałam na oczęta własne;
coś mi się tutaj nie zgadza.... świadkowie Jehowy nie biorą piwa do ust..., trochę przesadziłaś, chyba, że to nie był prawdziwy świadek...
Comment
-
-
Iiiii tam, piwo, świadkowie też nie wszyscy są ortodoksami. Piją
Comment
-
-
Znam osobiście rodzinę Świadków Jehowy, są oni przmiłymi ludźmi, którzy chyba jednak niezbyt szanują rozporządzenia ich kościoła, tak moi drodzy oni piją piwo! Ah"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Comment
-
-
Kurde, przeczytałam sobie tę dyskusję między M. a K. z wczoraj, ojej, Maja, Ty to miałaś wczoraj klimat!!
Comment
-
-
Klima to zazwyczaj klimatyzacja. A Maja to ciężko przeżywa raczej aklimatyzację do....
Comment
-
Comment