pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
Ahumba napisal/a przepraszam, a czy ktoś ma coś do mężów, partnerów oraz dzieci ( nawet tych nienarodzonych jeszcze ) tychże dam
niniejszym śpieszę donieść, że oczywiście rzecz jasna mężowie, partnerzy oraz dzieci i sąsiedzi byli i są jak zwykle na najwyższym poziomie i nie wiem, jak to się dzieje, ale wszyscy jesteśmy po prostu do bólu sympatyczni i tak nam dopomóż Mannitou, na wieki wieków
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
podlizuchu??? Ja napisałem TYLKO I WYŁĄCZNIE SAMĄ PRAWDĘ!!!
a może Ty masz inne zdanie???
Ostatnia zmiana dokonana przez pulas; 2002-10-02, 13:13.
pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
Zygmuś jest po prostu zazdrosny, że sam na to oświadczenie nie wpadł - w końcu Jego Żonka też nas tu czasem podgląda i mógłby zyskać parę punktów - a tak to klapa!
yemiołka napisal/a Zygmuś jest po prostu zazdrosny, że sam na to oświadczenie nie wpadł - w końcu Jego Żonka też nas tu czasem podgląda i mógłby zyskać parę punktów - a tak to klapa!
qrna! To jeszcze od niego po twarzy dostanę
pułaś
yemiołka napisal/a
nie wiem, jak to się dzieje, ale wszyscy jesteśmy po prostu do bólu sympatyczni i tak nam dopomóż Mannitou, na wieki wieków
Buhaha
No właśnie, jakiś dziwny był ten zjazd - nawet Krzysiu nie dymił, a wszak ma w zwyczaju zawsze jakis mały numer wywinąć współspożywaczom
Wprawdzie stracił nam się z oczu w Chojnowie, ale ogólnie był grzeczny, nawet pana z rybami nie sprał, choć tamtemu się należało
Ja pamiętam tylko jednego człowieka z rybami. Siedział i doprawiał, czosnek drobno kroił, szpikował, a później nie zostawili mu ani kawałka do spróbowania.....
I kolejny browar restauracyjny w Budapeszcie, otwarty pod koniec lutego 2022 roku.
Nowy mikrus znajduje się w centrum miasta, w pobliżu stacji metra Deak Ferenc i niedaleko dworca Nyugati.
Schowany jest w piwnicy jednej z kamienic na bocznej uliczce i można go łatwo przegapić. ...
Browar rzemieślniczy założony w 2017 roku z dwoma firmowymi lokalami w stolicy Kolumbii.
Jeden znajduje się 7,3 km od centrum, drugi w sercu miasta, przy Carrera 5, niedaleko słynnego muzeum złota.
Znakiem rozpoznawczym Lateral jest charakterystyczny logotyp browaru z przekreśloną...
W zeszłym roku na forum wspominałem, że w miasteczku Rýmařov prawdopodobnie powstanie drugi browar. Tak też się stało i na początku tego roku na drugim końcu miasteczka w
Hotelu Slunce został otwarty browar o nazwie Morous. Sama okolica w której stoi hotel jest o wiele cichsza i...
Bardzo dziwne miejsce, do którego dotarłem w piekielnie gorący dzień sierpnia.
Sporych rozmiarów browar z restauracją i hotelem w mieście Pazardżik, a właściwie już kilkaset metrów za rogatkami miasta przy drodze krajowej.
Lokalizacja jest o tyle dziwaczna, że dookoła nie ma...
Przeglądając strony o mojej rodzinnej dzielnicy natknąłem się na informację o istniejącym tam niegdyś browarze:
Braustrasse (Browarniana-ob. Hutnicza), nazwa kulturowa nawiązująca do istniejącego tam niegdyś browaru. Obiekt ten powstał przed 1859 roku, obok tzw. Seiteneweg...
Comment