I kolejny browar restauracyjny w Budapeszcie, otwarty pod koniec lutego 2022 roku.
Nowy mikrus znajduje się w centrum miasta, w pobliżu stacji metra Deak Ferenc i niedaleko dworca Nyugati.
Schowany jest w piwnicy jednej z kamienic na bocznej uliczce i można go łatwo przegapić. ...
Browar rzemieślniczy założony w 2017 roku z dwoma firmowymi lokalami w stolicy Kolumbii.
Jeden znajduje się 7,3 km od centrum, drugi w sercu miasta, przy Carrera 5, niedaleko słynnego muzeum złota.
Znakiem rozpoznawczym Lateral jest charakterystyczny logotyp browaru z przekreśloną...
W zeszłym roku na forum wspominałem, że w miasteczku Rýmařov prawdopodobnie powstanie drugi browar. Tak też się stało i na początku tego roku na drugim końcu miasteczka w
Hotelu Slunce został otwarty browar o nazwie Morous. Sama okolica w której stoi hotel jest o wiele cichsza i...
Bardzo dziwne miejsce, do którego dotarłem w piekielnie gorący dzień sierpnia.
Sporych rozmiarów browar z restauracją i hotelem w mieście Pazardżik, a właściwie już kilkaset metrów za rogatkami miasta przy drodze krajowej.
Lokalizacja jest o tyle dziwaczna, że dookoła nie ma...
Przeglądając strony o mojej rodzinnej dzielnicy natknąłem się na informację o istniejącym tam niegdyś browarze:
Braustrasse (Browarniana-ob. Hutnicza), nazwa kulturowa nawiązująca do istniejącego tam niegdyś browaru. Obiekt ten powstał przed 1859 roku, obok tzw. Seiteneweg...
Comment