"Kolego przestań wymachiwać swoją kiełbasą przed twarzą mojej żony!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Węgry, Budapest, Lázár u. 4, Parabolic Lázárus Brewery
    pebejot
    I kolejny browar restauracyjny w Budapeszcie, otwarty pod koniec lutego 2022 roku.
    Nowy mikrus znajduje się w centrum miasta, w pobliżu stacji metra Deak Ferenc i niedaleko dworca Nyugati.
    Schowany jest w piwnicy jednej z kamienic na bocznej uliczce i można go łatwo przegapić.
    ...
    2022-04-13, 10:41
  • pebejot
    Kolumbia, Bogota, Carrera 5 #12c, Cervecería Lateral
    pebejot
    Browar rzemieślniczy założony w 2017 roku z dwoma firmowymi lokalami w stolicy Kolumbii.
    Jeden znajduje się 7,3 km od centrum, drugi w sercu miasta, przy Carrera 5, niedaleko słynnego muzeum złota.
    Znakiem rozpoznawczym Lateral jest charakterystyczny logotyp browaru z przekreśloną...
    2020-03-09, 12:52
  • heckler
    Czechy, Rýmařov, Jesenická 107/4, Pivovar Morous
    heckler
    W zeszłym roku na forum wspominałem, że w miasteczku Rýmařov prawdopodobnie powstanie drugi browar. Tak też się stało i na początku tego roku na drugim końcu miasteczka w
    Hotelu Slunce został otwarty browar o nazwie Morous. Sama okolica w której stoi hotel jest o wiele cichsza i...
    2019-04-22, 09:45
  • pebejot
    Bułgaria, Pazardżik, Iwajłowsko 41, Rhombus Brewery & Restaurant
    pebejot
    Bardzo dziwne miejsce, do którego dotarłem w piekielnie gorący dzień sierpnia.
    Sporych rozmiarów browar z restauracją i hotelem w mieście Pazardżik, a właściwie już kilkaset metrów za rogatkami miasta przy drodze krajowej.
    Lokalizacja jest o tyle dziwaczna, że dookoła nie ma...
    2024-09-06, 16:13
  • Aldach
    Browar Wechselmann w Miechowicach (Bytom)
    Aldach
    Przeglądając strony o mojej rodzinnej dzielnicy natknąłem się na informację o istniejącym tam niegdyś browarze:

Braustrasse (Browarniana-ob. Hutnicza), nazwa kulturowa nawiązująca do istniejącego tam niegdyś browaru. Obiekt ten powstał przed 1859 roku, obok tzw. Seiteneweg...
    2019-10-29, 15:35
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...