ponadto niektóre cebule rosną na rozłożonych szczątkach myszy...
"Kolego przestań wymachiwać swoją kiełbasą przed twarzą mojej żony!
Collapse
X
-
Nie znęcajcie sie tak nad nim bo rozstroju żołądka dostanie i nawet nie pomoże.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
kangurpl napisal/a
Nie znęcajcie sie tak nad nim bo rozstroju żołądka dostanie i nawet nie pomoże.
A pan z rybami - czytam, czytam, i nic nie kojarzę, po czym... olśnienie! Rzeczywiście, był któś taki, ale o czym z nim gadałem, zabijcie mnie, nie pamiętam...
I nie podpuszczać mnie tu z żadną podpuszczką!
Comment
-
-
Żona Lenona słusznie nie przejmuje się muchami i pająkami zjadanymi w czasie snu. Każdy człowiek podczas swojego życia zjada tego kilkadziesiąt do kilkuset egzemplarzy (zależy od klimatu). I jak widać specjalnie to ludzkości nie szkodzi.
A co do kurczaków, w Jezierzanach pojawiła się koncepcja, że kurczaki to latające ryby.
Comment
-
-
A propos ryb bezmięsnych
Własnie wróciłam z roboty z worem śledzi, które zaraz zamierzam przyrządzić w oleju z cebulką, mniam mniam
Odrazu zaznaczam (bo zara sie jakiś przyczepi, że dwuznacznie piszę), ze nie pracuję w sklepie rybnym, jeno wracając z pracy tam wstapiłam po sledziki
Comment
-
-
pieczarek napisal/a
Gdybyś tak długo w Jezierzanach nie spała w niedzielę to byś się załapała na pyszne śledziki w oleju sporządzone przez pieczarkową. Wszystkim (którzy się załapali) bardzo smakowały. A ja kroiłem do nich cebulę i ogórki.
Comment
-
Comment