Chłopaki, o czym Wy tu piszecie, jeszcze reszta forumowiczów, którzy nas znają jedynie wirtualnie pomysli niesłusznie, ze te nasze zjazdy to spotkania bandy pijaków
Marusia napisał(a) Chłopaki, o czym Wy tu piszecie, jeszcze reszta forumowiczów, którzy nas znają jedynie wirtualnie pomysli niesłusznie, ze te nasze zjazdy to spotkania bandy pijaków
ta a nasi wirtualni koledzy to jedynie bezalkoholowe pijają
Marusia napisal/a Chłopaki, o czym Wy tu piszecie, jeszcze reszta forumowiczów, którzy nas znają jedynie wirtualnie pomysli niesłusznie, ze te nasze zjazdy to spotkania bandy pijaków
No jakby tak policzyć ile to poszło
i niech sobie zazdroszczą
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Marusia napisal/a
No właśnie, jakiś dziwny był ten zjazd - nawet Krzysiu nie dymił, a wszak ma w zwyczaju zawsze jakis mały numer wywinąć współspożywaczom
Wprawdzie stracił nam się z oczu w Chojnowie, ale ogólnie był grzeczny, nawet pana z rybami nie sprał, choć tamtemu się należało
Najbardziej twardzielską postawę wobec przemiłego pana z rybami za trzy złote przyjął kolega Zythum doprowadzając swą osobę do wypowiedzenia twardych argumentów słownych, na które nawet Krzysiu (ale to chyba z przemęczenia) się nie zdobył!
pieczarek napisal/a Gdybyś tak długo w Jezierzanach nie spała w niedzielę to byś się załapała na pyszne śledziki w oleju sporządzone przez pieczarkową. Wszystkim (którzy się załapali) bardzo smakowały. A ja kroiłem do nich cebulę i ogórki.
w stosownym czasie zamieszczę odpowiednie do tematu zdjęcie
pjenknik napisal/a No ciekaw jestem jak on znosi tę podpuszczkę uzywana do ścinania białek mleka przy wyrobie sera. Niektóre firmy dalej pozyskują ją z żołądków cieląt......
Ale zdecydowana większość używa do tego celu grzybów, więc Żą nie ma się czego obawiać
www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
a jaką masz pewność że te serki co akurat żą preferuje są na grzybkach?
a z resztą grzybki są chętnie zjadane przez robaczki i ślmiaczki
a żyjątka te pozostawiają na nich widoczne ślady
więc grzybki wcale nie są takie bezpieczne
No coż pewności nie mam, to fakt, trzeba także uważać co to za grzybki, bo potem można jeść jakiś ser halucynogenny, ciekawe czemu Żą tak lubi te sery
A robaczki nie są tak groźne, grzybki są chyba oczyszczane jakoś, w sumie nie znam za bardzo procesu wytwarzania podpuszczki, wiem tylko że z grzybków ją robią...
www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment