Jutro tj. w czwartek 04.10.2001 w TVP1 po godz 14-tej magazyn Fokus będzie poświęcony piwu (historia metody produkcji itp).
TVP1 - Fokus
Collapse
X
-
TVP1 - Fokus
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DTagi: brak
-
-
Myślę, że będzie warto zobaczyć. Fokus jest robiony trochę tak jak stara, dobra SONDA.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Dzień dobry! Jest 18:03, czyli dwanaście godzin byłem w robocie, dopiero co wróciłem do domu i jak się domyślacie nie miałem okazji obejrzeć tego programu. Powiedzcie mi kto wymyślił, żeby program dla dorosłych dawać o czternastej?"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Comment
-
-
Dobry, a ja jeszcze w pracy. Nie ma telewizora. O 14.00 tez nie było
Comment
-
-
Cordel napisal/a
Dzień dobry! Jest 18:03, czyli dwanaście godzin byłem w robocie, dopiero co wróciłem do domu i jak się domyślacie nie miałem okazji obejrzeć tego programu. Powiedzcie mi kto wymyślił, żeby program dla dorosłych dawać o czternastej?
Prawdopodobnie wyszli z założenia że czym mniej ludzi obejrzy taki program, tym lepiej dla Monopolu. A może się mylę.
Comment
-
-
O, witam nowego kolegę, będziesz nam się trochę mylił z naszym Simonem pewnie na początku
Comment
-
-
hmmm, dopiero o 15.40 przypomniałem sobie że było coś do obejrzenia w czarnym pudle...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
No czego się Maja czepiasz, napisałabym równie dobrze "naszym Maryhhem" lub "naszą Mają"
Comment
-
-
K... sami niezadowoleni????
Comment
-
Comment