Zbytnio nie reaguję na takie dziecinne zaczepki. Albo e-prezes z tego wyrośnie albo sam pożegna się z naszym towarzystwem. Może zajrzał do mojego profilu i zobaczył, że jestem pełnoletni 2 i pół raza. A np. w jego środowisku wszyscy tacy jak ja to przymulone grzyby. Różnie bywa. Całkiem także możliwe, że nie miał nic złego na myśli. Chciał dobrze a wyszło niezabardzawo. Uważam, że nie ma się jednak nad czym rozczulać. Jeśli takie rzeczy się nie będą powtarzały to pewnie wszystko będzie dobrze.
ile?
Collapse
X
-
No, Pieczarku, e-prezes już nieco za stary na wyrastanie
Comment
-
-
Tu wyjątkowo muszę kolegę E-prezesa obronić.
Nie trzeba zaglądać w pieczarkowy profil aby stwierdzić że grzybem niewątpliwie jest.
"Pieczarek" to męska wersja pieczarki (nie mylić z Pieczarkową ), a ta, jak niezbicie dowodzą najnowsze badania naukowe, grzybem jest!Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pewnie tak było. E-prezes słowo grzyb odniósł do pieczarka a nie do wieku.
Pozory jednak mylą. Bo akurat w tym przypadku etymologia słowa "pieczarek" nie ma nic wspólnego z grzybami. Jak się kiedyś spotkamy to wyjaśnię szczegółowo.
Comment
-
-
Moje Kochanie twierdzi zaś, że 2-3 piwa na tydzień to zupełnie wystarczająca ilośćWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
slavoy napisal/a
Tu wyjątkowo muszę kolegę E-prezesa obronić.
Nie trzeba zaglądać w pieczarkowy profil aby stwierdzić że grzybem niewątpliwie jest.
"Pieczarek" to męska wersja pieczarki (nie mylić z Pieczarkową ), a ta, jak niezbicie dowodzą najnowsze badania naukowe, grzybem jest!
Comment
-
-
Popieram Kolegę slavoja - e-prezes chciał sobie pokrotochwilić, co trzeba docenić, jednak wykonał był to na dość niskim poziomie, co należy zganić. Aczkolwiek niektórzy Koledzy zrobili to, moim zdaniem, nieco zbyt gwałtownie.
A od fermentowania to są drożdże !!!!!!!!!!
Comment
-
-
pszam bardzo...
naprawdę przepraszam kolegę pieczarka (pieczarek)... poniosło mnie, choć aluzja była do ksywki. nie umieściłem buźki, bo mnie już denerwuje wklejanie w co drugie słowo mordki. jeszcze raz przepraszam kolegę i wszystkich, którzy poczuli się dotknięci. nie jestem osobą, która nawiązuje szybko i trwale znajomości, ba palenie mostów wychodzi mi zdecydowanie łatwiej. w gronie moich znajomych (ostatnich wytrwałych) takie aluzje i dowcipy nikogo nie drażnią. jeszcze raz sorry.
Comment
-
Comment