Wyszukujesz dwa-trzy sklepy specjalistyczne w okolicy, ustalasz, jakie piwa preferuje szanowny jubilat, i jedziesz na zakupy. Kupujesz 40 godnych flaszeczek i po kłopocie
Nie chcialbym byc wulgarny, ale wg mnie po "milo spedzonym wieczorze we dwoje" to nawet cieple Tyskie wchodzi jak marzenie. A jesli wlaczymy "replay", to juz w ogole... ;-)
J abym postanowiła kupić jakiś fajny kufel piwny jak lubi piwo. U nas w domu jest kilka takich i zawsze sprawdzają się rewelacyjnie do wielu ciekawych okazji , aby się napić.
Wyszukujesz dwa-trzy sklepy specjalistyczne w okolicy, ustalasz, jakie piwa preferuje szanowny jubilat, i jedziesz na zakupy. Kupujesz 40 godnych flaszeczek i po kłopocie
A może figurka "Smerf-Piwosz"
Mała, fajna, tania i cieszy jak cholera
Attached Files
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Śnieżynka bez stroju to się roztopi. A poza tym co to za frajda jak prezent jest rozpakowany. Gdzie dreszczyk emocji?
Dreszczyk emocji przeniesie się metodą elektryczną "od oczu, poprzez głowę aż do końcówki druta"
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est 3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment