Wyszukujesz dwa-trzy sklepy specjalistyczne w okolicy, ustalasz, jakie piwa preferuje szanowny jubilat, i jedziesz na zakupy. Kupujesz 40 godnych flaszeczek i po kłopocie
Nie chcialbym byc wulgarny, ale wg mnie po "milo spedzonym wieczorze we dwoje" to nawet cieple Tyskie wchodzi jak marzenie. A jesli wlaczymy "replay", to juz w ogole... ;-)
J abym postanowiła kupić jakiś fajny kufel piwny jak lubi piwo. U nas w domu jest kilka takich i zawsze sprawdzają się rewelacyjnie do wielu ciekawych okazji , aby się napić.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik
Wyszukujesz dwa-trzy sklepy specjalistyczne w okolicy, ustalasz, jakie piwa preferuje szanowny jubilat, i jedziesz na zakupy. Kupujesz 40 godnych flaszeczek i po kłopocie
A może figurka "Smerf-Piwosz"
Mała, fajna, tania i cieszy jak cholera
Attached Files
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika solfernus
Śnieżynka bez stroju to się roztopi. A poza tym co to za frajda jak prezent jest rozpakowany. Gdzie dreszczyk emocji?
Dreszczyk emocji przeniesie się metodą elektryczną "od oczu, poprzez głowę aż do końcówki druta"
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est 3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Miejsce Mikołajek Winestone Szczecin
- Mikołajkowa Degustacja Piwa z Browarem Gryfus;
- Pasjonaci ze szczecińskiego Browaru Gryfus opowiedzą o różnorodności stylów piwa, tajnikach procesu warzenia oraz bogactwie piwnej kultury;
- Możliwość zgłębienia tajników piwowarstwa....
100 Blumen to mały wiedeński browar, założony w 2016 r. przez dwóch piwowarów domowych. Piwo to, czyli lager wiedeński, to prezent od Darka Dąbrowskiego (darekd), który bawił jakiś czas w stolicy Austrii.
Smak łagodny, ze złożoną słodowością, świetnie oddającą typowy...
Kolejna odsłona tego festiwalu w warszawskim Pałacu Kultury. Chmiel, jabłka i winogrona to temat przewodni podczas tych dni!
Wystawcy z pasją opowiedzą o tradycyjnych metodach warzenia kraftowego piwa, polecą Wam idealne wino do kolacji oraz na prezent oraz.. ugaszą Wasze pragnienie
Małe, przygraniczne miasteczko Krnov może poszczycić się drugim browarem. Arogant, taka nazwę dla browaru wymyślił właściciel i mieści się on w pięknym, starym budynku dawnego lodowiska. Jak na początku rozmowy podkreślił Petr, browarek jest mały, ale mój, a na dodatek powstał bez...
Panowie piwosze i Panie piwoszki
potrzebuję rady. mój znajomek, również fanatyk piwa i kolekcjoner wszystkiego co z piwem związane, niedługo będzie miał imieniny.. intensywnie szukałem czegoś ciekawego na prezent dla kumpla, chciałem żeby było to związane z piwskiem ;] czy lepszy będzie Zgniatacz...
Comment