a możeby tak jako historyczną wprowadzić skórkę która właśnie przeszła do historii?? poddaję pod rozwagę naszeu ARTowi
WITAJ NOWY BROWARZE
Collapse
X
-
Odp: WITAJ NOWY BROWARZE
Ahumba napisał(a)
Pierwsze co mi się rzuciło a niektórzy odetchnęli z ulgą. Nie wyzerowano nam kont
pułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"
Comment
-
-
ja też konserwatysta, zastanawiam się tylko czy zmiany są dla samych zmian czy w jakimś innym celu, bo zmiany nie muszą być na lepsze, a po co zmieniać coś co i tak było dobre (pewnie żeby było lepsze - taka zawsze jest odpowiedź), no nie wiem, popatrzę, pooglądam i przekonam sie do nowej formuły Browaru, innego wyjścia nie mam :-)Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
oj And69 ale się napracujesz z tym jednym polem...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
możesz sobie wstawić do podpisu, jeśli to Ciebie uraduje.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
światełka
Duże zaskoczenie. Jak narazie u mnie wszystko działa. Bardzo mi się podoba świetełko przy postach (te zielone i czerwone).************************************************** ************
Moja kolekcja: wozy konne, bociany i latarnie morskie
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
Comment
-
-
Coś mi nie wyszło, to nie miało być tu.************************************************** ************
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
Comment
-
-
Jeżeli mogę prosić, to proszę o przeniesienie postu do tematu "WITAJ NOWY BROWARZE".************************************************** ************
www.beercoasters.glt.pl
Comment
-
-
Nowy Browar jest O.K. \ jest bardziej browarny niż przed tygodniem (chciałem powiedzieć bardziej: czytelny, przejrzysty, zachęcajacy, jeszcze coć napiszę i wazelina zaleje mi monitor - więc kończywszy ART masz u mnie browar.
piwo, piwko, piweczko
Comment
-
-
Właśnie sobie pomyślałem - przyciski w starym Browarze były ładniejsze, a co za tym idzie bardziej rzucały się w oczy, a co za tym idzie, były bardziej widoczne.
Wiem, że zbyt duża ilość artystowskich elementów opóźnia działanie forum, ale może dałoby się zrobić coś takiego jako opcję, tzn. wysmażyć jedną skórę bardziej zaawansowaną graficznie względem przycisków. Jeśli Artowi się chce, rzecz jasna - nie nalegam.
Comment
-
-
No i zawitałem na nowy browar. Jak na razie działa, ale odnoszę wrażenie, że wszystko jest jakieś takie kwadratowe. Może to tylko pierwsze wrażenie, ale te ostre kąty... Ale poprzednie zmiany też początkowo mi nie pasowały. Czas pokaże.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment