Panie i Panowie, od miecha z okładem nie pojawia się na naszym czcigodnym forum niejaki Celt_birofil, uznany powszechnie za uzależnionego od browaru (pl., oczywiście ) Czy ktoś wie, co się z owym osobnikiem stało?
Zaginął Celt_birofil
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Celt zaskoczy nas wszystkich.
Wykupił resztki po browarze w Bielsku i będzie warzył w nim piwo o nazwie FORUMOWICZ
Podobno premiera już na giełdzie w TychachWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
hehe, on tylko czekał na ten temat.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
naipisałem do wszystkich posterunków policyjnych że zaginął Szostak, znak szczególny: Wypitych piw: ponad 100
nie dawali Tobie szans!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART napisał(a)
naipisałem do wszystkich posterunków policyjnych że zaginął Szostak, znak szczególny: Wypitych piw: ponad 100
nie dawali Tobie szans!Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment