ART Pomóż!!!!Jestem Kamyczek,a nie chce wylogować Miśka z forum i nie mogę się zalogować.Co mam robić?
Dr Judym i Mr Mister
Collapse
X
-
MISIEKAMYCZEK:
wylogować - trudno jakoś sobie facet poradzi. hihi.
ZYTHUM: poprzez nieprestiżowe uważam, że może część się wstydzi pić piwo lokalne bo "kloszardzi" (w tym złym rozumieniu) przed sklepem je też popijają jako w miarę tanie i być może niektórzy nie chcą się z tym identyfikować,
a zresztą wybierasz odpowiedź która ci najbardziej pasuje, zawsze możesz później zagłosować jeszcze raz z inną opcją,
(ale znowu też bez przesady z tym głosowaniem!)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Kudłaty napisal/a
Czyli Kamyczek jest z WrocławiaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
z Kamyczkiem i Miskkiem wyniknęła inna sprawa, po prostu wpadka oprogramowania forum... i siup.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
pisz proszę na mojego maila o tych sprawach, postaram się usunąć usterkę.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment