Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZenEk124
Wyświetlenie odpowiedzi
Pandemia COVID-19
Collapse
X
-
Dzis sie żona zaszczepiła. Kolejna dawka za 10 tygodni.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziDzis sie żona zaszczepiła. Kolejna dawka za 10 tygodni.
Comment
-
-
Jeśli ktoś ze starych browarbizowiczów jeszcze nie wie, to mjp przegrał walkę z Covidem.
ART - czy mógłbyś ustawić Mu status "Piwosz i fajczarz w raju"?browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziJeśli ktoś ze starych browarbizowiczów jeszcze nie wie, to mjp przegrał walkę z Covidem.
ART - czy mógłbyś ustawić Mu status "Piwosz i fajczarz w raju"?
Comment
-
-
Niestety, w punkt...
Rząd dopiero co wprowadził nowe obostrzenia na najbliższe dwa tygodnie, a mimo tego politycy obozu władzy zaznaczają, że szczyt trzeciej fali pandemii wciąż przed nami. To tym bardziej niepokojące, że już teraz jesteśmy najmocniej dotkniętym przez wiosenną falę zachorowań państwem w Europie i jednym z najmocniej poszkodowanych na świecie.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio Wyświetlenie odpowiedziNiestety, w punkt...
https://next.gazeta.pl/next/7,166612...ml#s=BoxOpImg3
Tylko tam jest w większości wcześniejsza informacja, że jeśli będzie osiągnięty stan taki, to reakcja będzie owaka. U nas z dnia na dzień. Dziś czytam, że z Warmii i Mazur właśnie ściągąją pograniczników do uszczelniania granicy z Czechami... Tylko, że w Czechach już opada, u nas rośnie, to kogo to ma chronić? Zapewne rząd.
-
👍 1
Comment
-
-
-
A w New Jersey możesz dostać piwo za zaszczepienie się.1 Photo5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziUważasz, że to powód do radości?
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziDla niektórych tak bo dzięki temu mogli sie zaszczepić poza kolejnością.
Comment
-
Comment