zapewne niektórzy mają mnie już dość... większość słusznie ignoruje... jeśli ART zajmie stanowisko to ja się do niego podporządkuję, włącznie z opuszczeniem waszego wirtualnego towarzystawa.
w sprawie e-prezesa
Collapse
X
-
Moja córka (znana dobrze w pewnych forumowych kręgach) mawia do mnie niekiedy: "Ojciec wyluzuj się, przeżywasz jak mrówka okres".
Więc daj sobie spokój z dramatycznymi deklaracjami. Zachowuj się normalnie. Zwróc tylko uwagę, że my tutaj mało agresywni.
A poza tym to były przypadki znacznie gorzej rokujące niż Twój. I po małej forumowej przepychance, po pewnym okresie samoograniczenia wszystko się dobrze ułożyło.
Nie przypominam sobie aby Art kogoś usunął z forum.
Comment
-
-
to dobrze że swoimi wypowiedziami zabarwiasz nam Forum!!!e-prezesie jesteś sobą a to chyba dobrze!! a poza tym reprezentujesz nas w grodzie Kraka...Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Nikt nie atakuje Ciebie jako osoby ale chyba mamy prawo komentować Twoje posty (chyba po to je piszesz). A, że częśc osó się znimi nie zgadza to jaki to problem. Ja tam nie chcę, żebyś opuszczał forum chociaż w wielu momentach się z Tobą nie zgadzam. Forum nie jest niczyją własnością (nawet ART-a jak myślę) i nie ma na forum nikogo kto by nie napisał czegoś niemądrego (przynajmniej w opinii innych).Więc po prostu wyluzuj i nie traktuj niczego jako taak na Ciebie jako człowieka a jedynie jako wyrażanie opinii (które mogą być drastycznie odmienne od Twoich)To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Chyba za bardzo personalizujesz (ale mi się określenie trafiło) wypowiedzi innych. Jest to niestety poważny problem wielu osób także ze sfer politycznych.
Traktuj wypowiedzi innych jako chęć do dyskusji a nie atak personalny na Ciebie. Chyba, że wolisz aby twoje wypowiedzi pozostawały bez odzewu, ale po co w takim razie cokolwiek pisać?
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Odp: w sprawie e-prezesa
e-prezes napisał(a)
jeśli ART zajmie stanowisko to ja się do niego podporządkuję, włącznie z opuszczeniem waszego wirtualnego towarzystawa.
E-prezes - jedyny problem to taki, że niepotrzebnie się czasem zacietrzewiasz, być może zbyt kategoryczne sądy wygłaszasz, a wtedy wystarczy drugi nerwus (Marusia, wyluzuj ) i kończą się argumenty, a zaczynają komplementy. Mnie generalnie twoje posty nie rażą (nawet ten o towarzystwie wzajemnej adoracji, którym w jakimś stopniu przecież jesteśmy - i bardzo dobrze!), niezależnie od tego, czy się z nimi zgadzam, czy nie.
Comment
-
-
szostak napisał(a)
I bardzo dobrze, że jest ktoś taki jak e-prezes. Włożenie kija w mrowisko sprawia, że dyskusja się ożywia. A chyba o to nam chodzi. Też chciałbym nieraz podpuścić, ale czasem mi to nie wychodzi A e-prezesowi zawsze
Fajnie by było, jakby spróbował zrozumieć, co się do niego mówi, bo jak narazie to z tym ciężko.
A z forum nikogo nie wyrzucamy. Po prostu niektórzy nie wytrzymują
No i co do towarzystwa wzajemnej adoracji: jest to towarzystwo myślę około 100 osób aktywnych na forum, a ponad pięćdziesiątka zna się osobiście dzięki forum. Bardzo fajnie się nawzajem adorujemy
Comment
-
-
Odp: w sprawie e-prezesa
e-prezes napisał(a)
zapewne niektórzy mają mnie już dość... większość słusznie ignoruje...
A to,że traktowany jesteś jako jeden z nas to być może się wkrótce przekonasz, gdy Art opublikuje krzyżówkę forumową, którą ułożyłem i też tam występujesz i to wcale nie w złym świetle.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Odp: Odp: w sprawie e-prezesa
Ahumba napisał(a)
gdy Art opublikuje krzyżówkę forumową, którą ułożyłem i też tam występujesz i to wcale nie w złym świetle.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Odp: Odp: Odp: w sprawie e-prezesa
kangurpl napisał(a)
Czyżby nowy konkurs? Chyba kilka osób już zna jedno hasłoWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment