temat specjalnie dla OWENa12

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • paveuek
    Porucznik Browarny Tester
    • 2001.09
    • 415

Moje stanowisko jest jasne:
    Oddajesz mi kapsle które mi jesteś winny a ja usuwam cie z czarnej listy. A na to ze oddasz mi kapsle sie nie zanosi.
    Katalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
    Polskie forum kolekcjonerów kapsli: www.forum.kapsle.xon.pl

Comment

• OWEN_12
      Gość
      • 2002.10
      • 14

Kapsle

blue Uwaga uwaga niech wszyscy mnie słuchają.Mam 12 lat I CHODZE DO 6 KLASY.Ukrywałem swoją tożsamośc aby zaglądac na forum browaru.Prosze o rozpatrzenie sprawy administratora tej strony.
      Attached Files

Comment

• paveuek
        • 2001.09
        • 415

Pierwsze twoje zdanie od miesiąca w jakie jestem skłonny uwierzyć.

Comment

• paveuek
          • 2001.09
          • 415

Andi napisał(a)

przegladajac strony internetowe kolekcjoneröw kapsli zajrzalem na Czarna liste Paveuka-i domyslam sie ze chodzi tam o naszego forumowego Owena 12.
          prosilbym obydwie strony o male wyjasnienie
          W związku z tym ze nie chce mi sie pisac po raz setny tego samego zamieszczam tresc e-maila jaki wyslalem do kilkunastu polskich kolekcjonerow kapsli. Niektorzy juz mi za to podziękowali.

Miałem "okazję" wymieniać się kapslami z pewnym człowiekiem:
          zaga@kki.net.pl
          Andrzej Zagajewski
          ul. Krasińskiego 3/39
          20-709 Lublin

Wysłałem mu 20 kapsli. Zapewniał mnie że w zamian otzrymam 20 kapsli od piwa
          których nie mam.
          Zamiast tego dostałem 15 kapsli z czego: 6 okazało się że mam, niektóre były
          od napojów, i z tego co zostało doszło mi 6 kapsli. Poza tym były w dośc
          fatalnym stanie....
          Z jego charkteru pisma, błędów i sposobu pisania maili odnoszę wrażenie że
          chłopak ma jakieś 10-12 lat.
          W przypadku kontaktu z nim radzę poprosić o to aby on pierwszy wysłał list.
          (Nie posiada skanera....)
          Proszę o niepowiadamianie go o tym że w sieci krążu o nim zła opinia, bo nie
          chcę wyjść na "kabla"

O opinie o Owenie mozna takze zapytac forumowicza o ksywce marcopolok

Comment

• ART
            mAD'MINd
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2001.02
            • 23928

niestety Owen wiesz co się z Twoim oświadczeniem wiąże.
            Twoje konto zostanie zablokowane.
            - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
            - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
            - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Andi
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2001.07
              • 1915

Odp: Kapsle

OWEN_12 napisał(a)
              blue Uwaga uwaga niech wszyscy mnie słuchają.Mam 12 lat I CHODZE DO 6 KLASY.Ukrywałem swoją tożsamośc aby zaglądac na forum browaru.Prosze o rozpatrzenie sprawy administratora tej strony.
              tak sie skonczy jak ART pisze-ale szkoda ze jako poczatkujacy kolekcjoner pröbujesz wszelkimi silami zdobyc Kapsle.
              majac 12 lat pytam sie z kad masz tyle pieniedzy ze oferujesz 40 € albo innym piszesz ze placisz dobrze.
              Jako kolekcjoner nie wiaze uwagi kto ile ma lat -W koncu nie jestem oficjalna strona reklamujaca Piwo-Dla mnie sie liczy zetelnosc,uczciwosc itp.Mam kontakty z kolekcjonerami z Hiszpani,USA i innych krajöw ktörzy nie sa starsi od Ciebie ale oni dokladnie wiedza czego chca i napewno daleko dojda w swoim Hobby juz sa znanymi osobami w Swiecie kolekcjonerskim.
              Znam osobiscie wielu kolekcjoneröw ktörzy wlasciwie firmuja zbiory swoich synöw i Ci wlasciwie sa tymi wlasciwymi Kolekcjonerami-ale tego nie ukrywaja i mozna na nich polegac.
              Jak bys wlasciwie przejzal cale Forum zanim wplatales sie w ta cala ceregiele to napewno wyciagnalbys wlasciwe wnioski i möglbys liczyc na pomoc od innych kolekcjoneröw.
              Mysle ze zmienisz swe postepowanie i wyciagniesz z Tego nauczke,a w przyszlosci mozemy napewno dokonac jakies wymiany na Kapsle o ile te bedziesz jeszcze zbieral
              Kolekcja i wymiana kapsli piwnych

http://www.andreas-kronkorken.de

Comment

• Mister
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2001.09
                • 683

kapsle od "bavarii" ? to chyba ten nektar trzeba przedtem
                wylac do zlewu.Jeszcze gorszy szajs od "heinekena."
                Z piw 'pils" w Nl nadaje sie do picia wylacznie "Dommelsch"
                lub ewentualnie "Brand".Najlepiej z pipy (po holendersku "TAP").

Comment

• Andi
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2001.07
                  • 1915

ART napisał(a)
                  niestety Owen wiesz co się z Twoim oświadczeniem wiąże.
                  Twoje konto zostanie zablokowane.

przegladajac wiele postöw z calego Forum mam wrazenie ze jes wsröd nas wuiecej OWENÖW 12.
                  Nikt w koncu nie wymaga zeby przedstawic dowöd osobisty przy rejestracji i predzej czy puzniej znöw Owen 12 pojawi sie jako ktos inny i zacznie pisac tak dlugo az sie sam wypapla.
                  Kolekcja i wymiana kapsli piwnych

http://www.andreas-kronkorken.de

Comment

• OWEN_12
                    Gość
                    • 2002.10
                    • 14

Wiem że zostanie zablakowanE,ALE DZISIAJ PRZYSZEDŁ TAKI DZIEŃ ŻE CHCIAŁEM POWIEDZIEĆ WAM TO CHCE ZMINIĆ TAK JAKBY ŚCIĘZKĘ ŻYCIA I NIE OSZUKIWAC ITP POZDRAWIAM

Comment

• adam16
                      Pułkownik Chmielowy Ekspert
                      • 2001.02
                      • 9865

To ładnie, że się przyznałeś. Ale trochę namieszałeś. Ale w gruncie rzeczy to większość Cię już wyczuła. Śmiać mi się tylko chce , po propozycji z Twojej strony, wypicia po piwku na giełdzie w Tychach. - ma młodzieniec poczucie humoru.
                      PS
                      Nie potępiam Cię, buduj kolekcję, jeździj na giełdy. Może, jak trochę dorośniesz, wypijemy to piwo.
                      Browar Hajduki.
                      adam16@browar.biz
                      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• pieczarek
                        • 2001.06
                        • 5011

adam16 napisał(a)
                        To ładnie, że się przyznałeś. Ale trochę namieszałeś. Ale w gruncie rzeczy to większość Cię już wyczuła. Śmiać mi się tylko chce , po propozycji z Twojej strony, wypicia po piwku na giełdzie w Tychach. - ma młodzieniec poczucie humoru.
                        Adamie, to wcale nie musi być poczucie humoru. Mój syn wrócił z biwaku szkolnego akurat w dniu 12 urodzin. Zadzwonił do swojej matki. Ta mu złożyła życzenia urodzinowe i spytała co kupić do picia na małą imprezę urodzinową. Odpowiedział, że piwo. Żona była lekko skonsternowana. W końcu spytała gdzie on to piwo już pijał. Odpowiedział, że na biwaku. Wówczas spytała go co na to nauczycielka. A on: Staraliśmy się jej nie denerwować.
                        Może i Owen miał podobne przypadki? Można tego nie pochwalać, ale życie jest bardziej skomplikowane niż to ustawy przewidują.

Comment

• adam16
                          • 2001.02
                          • 9865

Ja to wiem. Tylko jak on (owen) chciał namówić mnie na to piwo
                          Browar Hajduki.
                          adam16@browar.biz
                          Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

Przetwarzanie...
                          X