CZEŚC CZY NA TEJ GIEŁDZIE BĘDZIE MOŻNA KUPIĆ KAPSLE CZY BĘDZIE WSTĘP DLA DZIECI?
temat specjalnie dla OWENa12
Collapse
X
-
Odp: KAPS;E
OWEN_12 napisał(a)
CZEŚC CZY NA TEJ GIEŁDZIE BĘDZIE MOŻNA KUPIĆ KAPSLE CZY BĘDZIE WSTĘP DLA DZIECI?
Kapsle można na pewno będzie kupić a nawet wymienić.
Wstęp dla dzieci? Może jak przyjdziesz z TatąBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Napewno nie będzie tyle osób, co na tej oficjalej wiosną.
Standardowa cena za kapsel na giełdzie to 30gr. Droższe bywają kapsle z egzotycznych krajów - od. 50gr nawet do 5-7zł (Co jest moim skromnym zdaniem już ciężką przesadą). Droższe są też kapsle przed- i tuż powojenne, ale to chyba oczywiste.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
To Tatę tak przysypało
A co do ceny, przycież to giełda nie sklep, więc cena umowna,
zależy przecież od atrakcyjności egzemplarza.
No i spóźniłem sięLast edited by kangurpl; 2002-10-12, 07:52.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
OWEN_12 napisał(a)
CZY JEST MOŻLIWOŚC ABY KTÓŚ MI KUPIŁK KAPSLEBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Jak o coś pytasz to nie KRZYCZ, będziesz miał większe szanse na odpowiedź.
Uzupełnij swój profil o lokalizację, może ktoś z twojej okolicy będzie na giełdzie i ci pomoże.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
OWEN, Ty się tak nie powtarzaj chłopie, Twoje posty nie znikają, to nie czat
Comment
-
-
Odp: OWEN_12
OWEN_12 napisał(a)
Widzę że Adam 16 może mi kupić kapsle głównie interesują mnie grolsch,bavaria,calsberg,ale inne także chciałbym abyś przywióżł mi razem 100m kaplsi.Ok dobrze płacę
Owen Co ty masz zamiar z Tymi kapslami robic-jak Adam kupi Ci 1000 kapsli i jeszcze odemnie bys otrzymal tych 500 co zamawiales a w dodatku wszystkie beda z grolsza albo podobnych?
Na gieldzie jest najlepiej byc samemu -wtedy mozna duzo nowosci znalezc albo wszystkich kolekcjoneröw z Grolsza i innych holenderskich wykupic-wtedy bedzie na pewno rabat i kupisz je taniej -nie möwiac juz tego ze wielu uczestniköw Forum oidda Ci czes kapsli za darmo albo z przyslowiowe piwo.
poznasz wielu interesujacych ludzi i kupisz to co chcesz.
w koncu Lublin nie jest az tak dalekoi wielu kolegöw robi sobie wspaniale wichenende oprzyjezdrzajac z Gdanska,Warszawy cz Wroclawuia.
Najwazniejsze ze sie spotka paru ciekawych ludzi-nawiaze znajomosci i kintakty a przy okazji mozna tez cos kupic.A jezeli chodzi o Grolsza i tp to na pewno nie bedziesz mial problemöw.
Jak juz möj poprzednik napisal cena Kapsla wacha sie ok 30 gr ale przy kupnie masowej mozna ja zbic do 5 gr za szt-sam to ztobilem na wiosennej gieldzie w Tychach-Nie dlatego ze chcialem to miec ale po prostu z braku czasu na przegladanie tego calego zlomu-i byla to wielka wygrana bo znalazlem tam wiele nowych i zadkich kapsli
Comment
-
Comment