OWEN chyba nie wie, że krzyczy.
A twarz z kapslami wydała mi się skądś znajoma. Widziałem w sieci i informuję, że jest to Christian Hartl z Francji, szczęśliwy posiadacz ponad 15 tys blach.
Ale chyba nie będzie go w Tychach.
paveuek napisał(a) Bosh...... jeszcze go tutaj brakowało.......
Ty sie tu nie czaj tylko wal prosto z grubej rury co masz na mysli
A jesli chodzi o Owena to mam kilka uwag
1.nie wtracaj czyichs zdjec z prywatnych stron kolekcjonerskich do Forum-nie kazdy sobie to zyczy-juz mialem z tym przeboje. A tymbardziej jezeli tych osöb nie znasz i nie wiesz czy przypadkiem to nie ja na tym zdjeciu czy inny kolekcjoner,ktörego znam
Nikomu tym nie zaimponujesz-bo w koncu my kolekcjonerzy sie znamy i to nie tylko w Polsce
2.jezeli jestes kolekcjonerem kapsli to jakos do tej pory o Tobie nie slyszalem a juz po ukazaniu sie kilka postöw otrzymalem ostrzezenia a wrecz propozycje zeby Ciebie wprowadzic na miedzynarodowa czarna liste.
3 Uwazaj co i gdzie piszesz i wysylasz-w koncu kolekcjonerzy z calego swiata to prawie wielka rodzina-i nawet nie zdajesz sobie sprawy jak predko mozesz sobie sam zaszkodzic.
4.Nie zamawiaj wiecej niz mozesz zaplacic bo zaplatasz sie w klopoty finansowe i sam zostaniesz z kupa zlomu-ktörego nikt nie odkupi od Ciebie nawet za pöl ceny.
5.najlepiej pojedz sam na jakas gielde i nawiaz znajomosci wtedy i pasja zbieracza robi wiecej przyjemnosci
Przepraszam że tak dużo pisałem listów.Chciałem wam pokazać jak dużo mają nie którzy kolekcjonerzy kapsle.Robiłem to z dobrej woli.Nie wiedziałem że ktos może sobie nie rzyczyć umieszczać swoich zdjęć.Jeśli chodzi o kolekcjonerstwo zbieram od niedawna 3 miesiące mam 600 kapsli po piwie.Z góry przepraszam za moje niedogodnośći.Proszę o złagodzenie kary chciałbym być w rodzinie kolekcjonerów.
Chciałem tylko zauważyć, że to forum jest dla osób powyżej 18 roku życia . Coś mi się wydaje, że nie wszyscy o tym wiedzą ...
pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
szostak napisał(a) Jak ty to robisz, że w tak krótkim czasie masz tyle kapsli? Mój mały zbiera cos koło roku i nie ma nawet setki.
Szostak, po prostu jesteś gapa.
Wystarczyło pojechać na I Zjazd do Jezierzan. Stały tak kartony z kapslami, torby z waflami i etykietami. Ja się tymi sprawami nie interesuję ale wydaje mi się, że z tego źrodła można było czerpac do woli.
Moja osobista żona, która absolutnie niczego nie zbiera wróciła do domu obładowana. Pod koniec pobytu to bała się odzywać. Wystarczyło, że powiedziała "o jaka ładna szklanka" albo "o jaki fikuśny dzbanek do piwa" a reakcja była natychmiastowa. Była obdarowywana przez innych forumowiczów. W tej chwili ta niezbierajaca niczego kobieta ma ponad dwadzieścia szklanek, kilka kufli i odlotowy dzbanek do piwa. Jak pamiętam głównymi dostawcami szkła byli Marcopolok, Piwowar i StaryKocur (ale ten ostatni to po giełdzie w Grodzisku).
Masz więc Szstak wskazówkę - trzeba jeździć na zloty.
Comment