Koniec forum "Wprost" ?

Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • pulas
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2001.08
    • 965

pieczarek napisał(a)
    Godzilla, ten post o innych "foroomkach" faktycznie nie był Twój. Po prostu forum Wprost jest inaczej zbudowane i to mnie zmyliło. Faktycznie nie używałeś tam takich ordynarnych słów. Przepraszam.

Godzilla, bądź uczciwy. Przeprosił.
    pułaś
    ---------------------------------
    "(...)W kącikach flechtów wieczór już
    Lśni jak porzeczka krwawa
    Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
    I między bajki wkładam"

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 24016

i tym optymistycznym akcentem kończy się dyskusja i moja cierpliwość.
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Related Topics

Collapse

• AaLeX
        Mała aktywność użytkowników naszego forum.
        AaLeX
        Witajcie. Nie wiem, czy w dobrym miejscu, ale jak coś, to można przenieść. Zastanawia mnie coraz mniejsza aktywność użytkowników tego forum. Na palcach maksymalnie obu rąk można policzyć aktywnych użytkowników, którzy regularnie dodają oceny piw. Ja także się staram. Dziwi mnie to,...
        2024-07-29, 15:05
      • dadek
        Potštejn, Na Brnou 394, Pivovar Clock/Fenetra
        dadek
        Jak już wspomniałem w temacie o browarze Clock, https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...67#post2324167 we wrześniu 2021 zakończono definitywnie warzenie w "dolnym browarze" na Školní w centrum miasteczka, skupiając się na produkcji w "górnym" tuż przy stacji ČD.
        Taka...
        2022-02-28, 03:41
      • dadek
        Zator, Stanisława Staszica 33, Browar Brokreacja
        dadek
        Długo czekaliśmy ale się doczekaliśmy. W połowie września chłopaki z Brokreacji mogli pochwalić się pierwszą warką uwarzoną we własnym browarze. Był to Pils (10°Blg, 4,5%) o nazwie First Batch, którego oczywiście nie omieszkaliśmy spróbować jako pierwszego w czasie naszej...
        2024-11-19, 04:20
      • dadek
        Jičín, Chelčického 8, Pub Jičín
        dadek
        Firmowa knajpka Minipivovaru Jičín znajduje się tuż przy głównym rynku, w jego południowo-zachodnim narożniku, pod łukowymi podcieniami.
        Są 2 poziomy. Na dole, od razu przy wejściu po lewej stronie, umieszczono małą przeszkloną chłodnię mieszczącą 3 tanki wyszynkowe, z których...
        2025-01-11, 02:32
      • dadek
        Choceň, Pernerova 95, Choceňský pivovar Splávek
        dadek
        Trend przywracania do życia dawno zamkniętych browarów w Czechach ciągle trwa. Ten w Chocni zbudowano w 1850 roku, zakończył warzenie w 1984, nie przetrwała również pracująca tu słodownia. Potem zabudowania wykorzystywały różne firmy, m.in. z branży metalowej, biura i magazyny. Niestety,...
        2022-09-11, 20:58
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...