Jak użyjesz - to cię op...lą.
Koniec forum "Wprost" ?
Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X
-
Wprost czytałem na początku lat dziewięćdziesiątych. Ale gdy zaczął ewoluować w storonę skrajnie liberalną, przestałem i pismo to mnie absolutnie nie interesuje. Cudowne określenie Wprost zobaczyłem w Polityce; to opinia jednego z czytelników, który uważa, że Wprost nie powinno się umieszczać w grupie tygodników opiniotwórczych, bo bliżej mu do Gali niż Polityki. Mam identyczne zdanie
Comment
-
-
A ja teraz zmienię wątek ....
Mam nadzieje że nowi Forumowicze będą się z nami integrować, a nie tylko próbować stworzyć sobie zastępstwo Wprost.
Comment
-
-
Cyrkonia napisał(a)
A ja teraz zmienię wątek ....
Mam nadzieje że nowi Forumowicze będą się z nami integrować, a nie tylko próbować stworzyć sobie zastępstwo Wprost.
Comment
-
-
Tutaj możesz podpaść tylko FCJP, ale to też ciężkie do przeżycia.
Comment
-
-
W odpowiedzi bociannowi ( i być może nie tylko )
W odróżnieniu od forum Wprost nasze "Forum" nie jest bynajmniej
próbą sił.
Sedno jego działalności stanowi wymiana opinii na tematy z piwem związane. Zwylke przyjacielska wymiana
Nikt tu nie zamierza nikomu podpadać, nie ma też wyścigu
po laur TEGO-KTÓRY-POZJADAŁ-WSZYSTKIE-ROZUMY.
Jeśli na to właśnie jesteś przygotowany lub tego się spodziewasz,
możesz się srogo zawieść.
SKPiwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
-
Ja to jeszcze dobitniej powiem. Tu jest WYŁĄCZNIE przyjacielska wymiana zdań. A że przyjaciele czasami też mogą się ostro ściąć, to i na naszym forum też to się zdarza. Ale wyścigów żadnych nie urządzamy. Nie ma nawet walki o jak największą liczbę postów, choć może się niektórym wydawać że jest.
Comment
-
-
FCJP organizacja terrorystyczna, znana jako Forum Czystości Języka Polskiego.
Wyjątkowo ortodoksyjna i mściwa. Nikomu nie daruje
Comment
-
-
hmm,fW jest dość mocno rozpolitykowane,a z racji jego przejrzystego (jak dotąd) układu graficznego,dyskusje często przeradzają się w zwykłe mordobicia .
Jest tam także paru uczulonych na niektóre tematy...te na "Ż" dotyczą,hmmm,narodu wybranego .....ale piwo,owszem,owszem,wspomina się tam chętnie i często ....Piwo to moje paliwo.
Comment
-
Comment