To ja też chcę być takim terrorystą Terroryzuję w tym zakresie swoich ludzi w pracy, to mogą poterroryzować i na forum
Koniec forum "Wprost" ?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tutaj piwo jest tematem zasadniczym, a nie dodatkiem do polityki
czy innych równie "nie do końca przejrzystch" tematów.
Świeżym członkom polecam lekturę poszczególnych działów 'Forum"
w celu ogólnej orientacji w tematach i formach dyskusji.
SKPiwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
-
hellou wszystkim
gdzie tu stoi beczka???
spragniony jestem z samego rana bo wczoraj malowalem drzwi w garazu... tzn. probowalem swoich sil z nowym kompresorkiem...
tyle sie tego zawiesilo w powietrzu ze przez prawie zamkniete drzwi w garazu przedostalo sie na gore na pokoje... jak przyszedlem na gorke to qrde mgla wisiala biala...
no i dlatego mnie suszy z rana...
aaaaa tu stoi!!!
nnnnnno to cyk! zdrowie wszystkich obecnych
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrr.... ups... odbilo mi sie... sorry...
no to za kare zdrowko tych co ich zabraklo
psssssssssssssssssssssssss.... teraz bylo cooltoralniej...
no i na koniec zdrowie pieknych pan po raz pierwszy
nooooooo... teraz lepiej i moge sie brac do roboty...
Comment
-
-
bociann napisał(a)
hmm,fW jest dość mocno rozpolitykowane,a z racji jego przejrzystego (jak dotąd) układu graficznego,dyskusje często przeradzają się w zwykłe mordobicia .
Jest tam także paru uczulonych na niektóre tematy...te na "Ż" dotyczą,hmmm,narodu wybranego .....ale piwo,owszem,owszem,wspomina się tam chętnie i często ....
więc bardzo uprzejmie prosimy kolegów o nie wtrącanie wątków rasowych i politycznych do każdego tematubez brody...
Comment
-
-
O narodzie wybranym tu też się zdarza pisać, np. w kontekście piwa koszernego i w zasadzie tyle. Jest co prawda mocno rozdęty liczba postów temat o tolerancji (gdzie uchodzę za rasistę, faszystę i męskoszowinistyczną świnię ), ale raczej wspomina się tam tylko afroafrykańczyków (tak chyba politycznie poprawnie wypada nazywać Murzynów), obywateli tygrysów azjatyckich (oj, nagrabiłwem sobie, familiarnie nazywając ich Żółtkami) oraz osoby o mniejszościowej orientacji seksualnej.
A polityka to nas nie interesuje nawet w kontekście piwa. Od dłuższego czasu jest taki temat w dziale twórczość, i nie ma żadnego komentarza
Comment
-
-
bociann napisał(a)
hmm,fW jest dość mocno rozpolitykowane,a z racji jego przejrzystego (jak dotąd) układu graficznego,dyskusje często przeradzają się w zwykłe mordobicia .
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
a moze teraz sie wyrowna?
poznalem tego ciecia co mi zwrocil uwage ze nie wolno zbyt szybko postowac... coz... poczekam chwilke przytupujac z niecierpliwosci..
co by tu zrobic?
aaaaa pyfffko se strzele...
przylazlem tu z forum wprost gdzie szukamy jakiejs tratwy ratunkowej...
przez wiele lat udzielam sie spolecznie tez na forum wieza babel, ktore znajdziecie na stronie polonia.net
jesli mnie kto zna to pozdrawiam...
a z nieznajomymi moge sie stuknac kufelkiem
Comment
-
-
Nie pozostaje mi nic innego jak powitać nowy forumowiczów na najlepszym FORUM na wschodzie Proponuję tak jak koledzy już wspomnieli byście rozejrzeli się dobrze po forum, a gwarantuję, że każdy znajdzie coś dla siebie.
Co do terroru FCJP to jestem chyba jednym z ulubionych jego pacjentów, choć ostatnio trzochę dali mi spokój.
W celu lepszej integracji proponuje (ponawiam prośbę) o uzupełnienie profili w celu nawiązanie ewentuanych bliższych kontaktówCatalunya es una nación y el Barça es un ejército
Comment
-
-
marcopolok... jestes upierdliwy chocbys nie chcial...
czyzby powiedzenie 'srzele sobie pyffko' ublizalo komus?
rozumiem ze pic piwo nalezy w tym miejscu zachowujac caly ceremonial... czyli nalac tak zeby nie bylo za duzo pianki, ale tez i nie za malo, pamietajac zeby bylo dobrze schlodzone... a pic nalezy trzymajac maly paluszek skierowany w niebo i odchylac glowe do tylu przymykajac oczy z rozkoszy...
czy o to chodzilo?
czasem pije piwo tak a czasem po prostu biore puszke czy butelke i 'strzelam'je sobie... czy tobie sie nigdy nie zdarzylo pic w ten sposob piwa?
a tak na powaznie to zadnego piwa dzisiaj nie pilem... wczoraj po malowaniu 'strzelilem' sobie mala puszeczke wloskiego birra moretti...
Comment
-
-
godzilla napisał(a)
marcopolok... jestes upierdliwy chocbys nie chcial...
czyzby powiedzenie 'srzele sobie pyffko' ublizalo komus?
rozumiem ze pic piwo nalezy w tym miejscu zachowujac caly ceremonial... czyli nalac tak zeby nie bylo za duzo pianki, ale tez i nie za malo, pamietajac zeby bylo dobrze schlodzone... a pic nalezy trzymajac maly paluszek skierowany w niebo i odchylac glowe do tylu przymykajac oczy z rozkoszy...
czy o to chodzilo?
czasem pije piwo tak a czasem po prostu biore puszke czy butelke i 'strzelam'je sobie... czy tobie sie nigdy nie zdarzylo pic w ten sposob piwa?
a tak na powaznie to zadnego piwa dzisiaj nie pilem... wczoraj po malowaniu 'strzelilem' sobie mala puszeczke wloskiego birra moretti...
może na forum wprosta czy krzywa określenie pyffko jest powszechnie stosowane ale to nie znaczy że tak samo jest tutaj!!!
proponuję przed wpisaniem następnego posta przejrzeć całe forum aby zorientować się co się tutaj dzieje.
i ciesz się że to ja zwróciłem ci uwagę bo jak by to zrobił kolega "bazowy" to użył by innych słówbez brody...
Comment
-
Comment