Co prawda myślę, że ART jest bardziej upoważniony ale odezwę się na razie ja. Na tym Forum nie chcemy chamstwa ani głupich odzywek (do czego jak widzę niektórzy forumowicze wprost mają tendencję). Przeczytajcie też uwagi co do zachowania się na forum zamieszczone początku każdego działu. Wypadało by też używać polskich znaków. A przede wszystkim zachować chcoiaż podstawy kultury która określa nas jako ludzi. To tyle do przemyślenia. A tym co "se chą strzelić pifko" albo używają sfrmułowań typu cieć polecam jakieś inne forum np.: jestem chamem com.pl czy jakieś tego typu.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
W Polsce dziś pije się piwo normalnie. O właśnie tak . Są co prawda tacy, co dalej preferują piwo jako srodek na urżnięcie się, czyli chleją dużo i szybko, ale na forum takich nie ma. Forumowicze pija piwo tak jak je należy pić. A piwo na forum pije się razem z postami. Jeden post to jedno piwo.
ART.. zapomnialem ci podziekowac za uaktualnienie mojej rejestracji...
jestem dosyc gruboskornym stworzonkiem wiec mnie takie odzywki nie ruszaja kolego zythum...
jesli jednak na kazdy moj zartobliwy post bede otrzymywal moralizatorskie pouczenia to chyba bede musial sobie poszukac innego rozwiazania...
ART...
ty chyba orientowales sie co to jest forum wprost i wiedziales co robisz wystosowujac oficjalne zaproszenie dla NAS???
teraz widze ze to chyba nie jest miejsce dla mnie a takze dla wielu innych z wprost...
"Wypadało by też używać polskich znaków"
zythum...
moze by i wypadalo... nie kazdy jednak mieszka w polsce i nie na kazdym komputerze te znaki sa zainstalowane... w moim przypadku ani w pracy ani w domu NIE SA...
godzilla napisał(a)
[B]
jesli jednak na kazdy moj zartobliwy post bede otrzymywal moralizatorskie pouczenia to chyba bede musial sobie poszukac innego rozwiazania...
B]
Trzymamy za słowo.
A polskie literki to jednak elementarna sprawa. Ja bym się po prostu wstydził przyznać, że jestem taki leń, któremu się po prostu nie chce zainstalować polskich znaków.
Witajcie ludkowie z WPROST - pewnie nie wiecie, że my też mamy swoje pismo pt. PIVARIA ?
Mam coś dla Was: każdemu nowoprzybyłemu z forum WPROST wspaniałomyślnie podaruję pierwszy numer PIVARII na otarcie łez po stracie "Wprosta"- kontaktujcie się ze mnmą majlema albo na priv.
pozdrawiam
PS- Tylko szybko, bo niewiele numerów mi już zostało...
godzilla napisał(a) jestem dosyc gruboskornym stworzonkiem wiec mnie takie odzywki nie ruszaja kolego zythum...
(...)
"Wypadało by też używać polskich znaków"
zythum...
moze by i wypadalo... nie kazdy jednak mieszka w polsce i nie na kazdym komputerze te znaki sa zainstalowane... w moim przypadku ani w pracy ani w domu NIE SA...
Wreszcie piszesz jak czlowiek.
Większość z nas wchodząc na te forum przyjęło pewne zasady. Starmy się posługiwać w miarę poprawną polszczyzną, szanować zdanie innych, nie używać wulgaryzmów a przede wszystkim pisać na temat. W większości działów tym tematem jest piwo i wszystko co się z nim wiąże.
Upominając Cię nie moralizujemy tylko prosimy o przestrzeganie tych zasad, które dla większości na forum są ważne.
Poza tym jeśli starasz sie żartować, to rób to na pewnym poziomie. Bekanie, puszczanie bąków i szczubacki język są dobre w komedii "Głupi i głupszy", ale nie wszystkim muszą sie podobać.
I jeszcze na temat polskiej czcionki. Rozumiem, że możesz mieć problem z jej używaniem. Mnie osobiście to nie przeszkadza.
pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
"Kolego" Godzilla: w zasadzie powinno być bez komentarza ale...
Po pierwsze to forum zawsze się różniło na szczęście od innych i takie mama nadzieję pozostanie.
Po drugie, jak wielu mylisz żart z chamstwem.
Po trzecie: trzymając się Twojego poziomu: nie interesuje mnie, czy coś Cię rusza czy nie.
Po prostu wystosowałem prośbę o zachowanie tego co w tym forum najlepsze: odróżnienia od chamstwa i bydła którego mamy za dużo na każdym kroku.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
"jesli jednak na kazdy moj zartobliwy post bede otrzymywal moralizatorskie pouczenia to chyba bede musial sobie poszukac innego rozwiazania...
B]
--------------------------------------------------------------------------------
Trzymamy za słowo."
no coz... nie chce sie juz pierwszego dnia przepychac lokciami aby do przodu ale to chyba nie jest ta przyslowiowa 'polska goscinnosc'....
a czy to jest kultura wysokiego lotu? tez bym tutaj dyskutowal...
ale....
nie chce tu uchodzic za gowniarza co sie musi tlumaczyc z tego ze zyje..
przypominam.... a moze pisze to tutaj po raz pierwszy?
w sumie to mam gleboko w tyle jesli ktos mi zarzuca chamstwo czy brak kultury sam bedac chamem z pewnymi brakami w kulturze...
jak chcecie glupich awantur to prosze bardzo...
jak chcecie rzeczowej dyskusji to jestem rowniez na nia otwarty...
Comment