To zależy. Jeśli ktoś napisze wiersz na ten temat, to w twórczości. Jeśli będziemy tylko kontemplowali temat dyskusji to przy piwie
Koniec forum "Wprost" ?
Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X
-
godzilla napisał(a)
ART...ty chyba orientowales sie co to jest forum wprost i wiedziales co robisz wystosowujac oficjalne zaproszenie dla NAS???
----------------------------------------------
nie ukrywam że w Browarze jesteśmy monotematyczni, takie właśnie było założenie od początku istnienia naszego serwisu. o ile jak my, macie słabość do piwa, jesteście skłonni zaakceptować nasze zasady i to, że będziecie ograniczeni w dyskusjach "niepiwnych" do (aktualnie) jednego działu naszego Forum - jesteście mile widziani!
----------------------------------------------- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
proponuję Wam założyć swoją grupę dyskusyjną na Usenecie,
- będziecie mieli tam swoje własne zasady
- cenzurował Was nikt nie będzie
- bedzie zupelny hydepark
- bedzie szybko dzialac nawet przez modem
- nie będzie reklam
- nie będzie admina
- nie będzie zmian przez długi czas
no i wiele zalet możnaby tu wymieniać.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART
spokojnie - forumianie z "wprost" nie takie dzikusy,przystosuja
sie do miejscowej etykiety.Jeden dzial "niepiwny" (lub tez z niewielkimi ilosciami tego napoju) zupelnie wystarczy.
Na starym "wproscie" jest tez jeden dzial,tyle ze tematy sie zmieniaja.
pozdro
Mister
Comment
-
-
zejdź na sam dół strony:
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
zythum napisał(a)
"wiec stanowczo mowie NIE innym zapizdzialym foroomkom"
Wiesz jeżeli używasz takich sformułowań to niekolego godzillo nie jesteś dla mnie nawet chamem i bydlakiem (przepraszam szostak to naprawdę ostatni raz bo rzezcywiście zaczynam zniżać się do poziomu na którym nie chcę się porozumiewać). Cieszę się tylko, że nigdy nie wchodziłem na forum wprost i przekonuje mnie to tylko, że forum browaru odbiega na plus od wielu innych.
I to jest mój ostatni post na ten temat. Pisz "panie" godzilla na Berdyczów.
Koniec tego tematu!!!!!!
Comment
-
Comment