I ja wsadzę tu moją niebieską twarz.
Nie rozumiem zacietrzewienia Godzilli. Strasznie nerwowy facet, sam sobie zgotował takie powitanie – może miał zły dzień. Ja bym go tak od razu nie skreślał, może się uspokoi, pozna forum i zostanie. Choć początek mnie zachwycił.
Sam zostałem (dawno, dawno temu, za górami, za lasami) przejęty życzliwie na forum, choć popełniłem małą gafę w stosunku do Miłościwie na Panującego Prezesa Krzysia.
Do Godzilli – kłótnie są jak najbardziej dopuszczalne, o ile nie obrażają innych forumowiczów.
tez witam Adam16
forum bez klotni i ostra wymiana pogladow by stalo sie
Towarzystwem Wzajemnej Adoracji i w czyms takim uczestnicznie
grozic by moglo naglym zejsciem z nudow...
Mister napisał(a) Adam16
Nie jest zupelnie tak jak myslisz - Godzill ma ostry jezyk
ale to porzadny chlop i dobry,ucynny kolega...
pozory niekiedy myla.
Jonasz nazwał go chamem. Widać są tacy którym Godzilla zalazł za skórę.
Ale ja staram się nie oceniać tak od razu ludzi. Daję każdemu szansę i dam ja Godzilli. Na tym forum po prostu czasami lepiej powściągnąć swój ostry język. I za to cenię forum browaru - tutaj nie toleruje się pewnych zachowań które uchodzą na innych forach. Taka jest tutejsza, wzajemna umowa.
No proszę i kogo ja tu widzę! Oj, koledzy z forum Wprost bedą mieli serio kłopoty z dostosowaniem się do nas.
1. trafili tutaj w zżyte grono
2. panują tu zuuuuuuuuuuuupełnie inne zasady niż na Wprost
3. Jest bardziej kameralnie, wszelkie próby podszywania pod różne nicki są tępione
4. najbardziej chamskie odzywki na naszym forum nie umywaja się do zwykłej codzienności na forum Wprost. Nie mam zamiaru nikogo obrażać, bo funkcjonuje tam wielu fajnych gości (jak chocby Mister - pozdrowienia!!!), ale przez to, że jest to bardzo szerokie grono to szerzy się tam duzo "chłamstwa", jak to w zyciu.
Poza tym, my tu raczej unikamy politykowania, co tez jest nie bez znaczenia.
A jak tak poczytałam ten temat (hurtem) to wyszliśmy tu wszyscy na lalusiów Że niby my tacy kulturalni i ą ę
Adam16
zobaczymy jak sie skonczy "reforma" wprostu - w sobote ma dzialac nowe forum.
Moze zostaniemy na starych smieciach ?
Ja swoj log na browarze mam dosyc dawno - zagladalem tu od czasu do czasu wiec,acz minimalnie,troche jestem zorientowany,jak wam sie tu zyje...
(przedtem browar byl z NL strasznie powolny,co mnie zniechecilo,ale
teraz to dziala jak rakieta).
Comment