Byłam przed chwilą na forum Wprost i jako żywo nie widzę żadnych zmian!!!! Niestety, mój login z powodu długiego niekorzystania został zablokowany (gościłam tam rok temu przez jakis miesiąc w fazie totalnego znudzenia poprzednia praca, kiedy to miałam na tyle wolnego czasu, że juz samo forum browaru mi go nie dawało rady zapełnić).
Koniec forum "Wprost" ?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Nowi Forumowicze.
W pierwszej kolejności pozdrowienia dla nowych forumowiczów, bez względu skąd przychodzą i na jak długo, Kolega godzilla faktycznie ma ciekawy sposób wysławiania się , i rozumiem u niektórych obużenie, nie każdy toleruje taki sposób wyrażania swoich poglądów(Przynajmniej na Forum), lecz uważam że forum jest otwarte dla wszystkich i nie można z góry skazywać kogoś na potępienie. A co do rzekomego "towarzystwa wzajemnej adoracji" na forum browar.biz to jednak coś w tym jest, zalogowanie się kilku osób z innego forum tak zaniepokoiło starych forumowiczów że zwartym szykiem ruszyli do obrony suwerenności browar.biz, nie zauwarza się tego w momencie gdy loguje się pojedyńcza osoba, ale kilka !!1 - to już napaść , piszę ten post nie po to aby wywołać kolejną awanturę ,ale takie są moję bezstronne spostrzeżenia, czasami na forum browar.biz da się odczuć na własnej skórze hasło - KTO NIE Z NAMI TEN PRZECIWKO NAM.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Odp: Nowi Forumowicze.
darek99 napisał(a)
...obużenie... zauwarza...
Comment
-
-
Odp: Nowi Forumowicze.
darek99 napisał(a)
W pierwszej kolejności pozdrowienia dla nowych forumowiczów, bez względu skąd przychodzą i na jak długo, Kolega godzilla faktycznie ma ciekawy sposób wysławiania się , i rozumiem u niektórych obużenie, nie każdy toleruje taki sposób wyrażania swoich poglądów(Przynajmniej na Forum), lecz uważam że forum jest otwarte dla wszystkich i nie można z góry skazywać kogoś na potępienie. A co do rzekomego "towarzystwa wzajemnej adoracji" na forum browar.biz to jednak coś w tym jest, zalogowanie się kilku osób z innego forum tak zaniepokoiło starych forumowiczów że zwartym szykiem ruszyli do obrony suwerenności browar.biz, nie zauwarza się tego w momencie gdy loguje się pojedyńcza osoba, ale kilka !!1 - to już napaść , piszę ten post nie po to aby wywołać kolejną awanturę ,ale takie są moję bezstronne spostrzeżenia, czasami na forum browar.biz da się odczuć na własnej skórze hasło - KTO NIE Z NAMI TEN PRZECIWKO NAM.
Ale jakoś to powiedzmy towarzystwo zadziałało dopiero w 2 ciekawych i lekko niestrawnych przypadkachbez brody...
Comment
-
-
nie chcę Cię Darku straszyć, ale miej się na baczności wchodząc w ciemniejsze zakamarki miasta, FCJP może czychać za rogiem- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Odp: Odp: Nowi Forumowicze.
Marusia napisał(a)
no, nie omieszkam oczywiscie zauważyć, że FCJP znów rusza do boju widząc tak oburzające błedyCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
o kurcze, aż oczy bolą
Ktoś musi czuwać (przy piwie, oczywiście )
Poza tym - nawiązując do tematu "misja forum", moja podmisja w misji brzmi :czepiac się ile wlezie, czyli JĘDZA
Comment
-
-
E tam. Jędza z Ciebie raczej nie jest. Czyli ta podmisja coś nie wychodziBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
No Adam, ja tak się staram, a Ty mi tu.... co z Ciebie za kolega??
Comment
-
-
No dobra. Czasami wyłazi z Ciebie taka malutka jędzuszkaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
wypowiedz kolegi wzn z forum "Wprost":
Odp: zmiany zmiany... wzn 17.10.2002 22:46
Do Towarzysza Marka Krola
.
-------------------Raport w sprawie Forum-------------------
Juz od dluzszego czasu sytuacja na Forum Wprost byla przedmiotem szczegolnej troski naszej partii.Z duzym niepokojem stwierdzalismy narastanie wplywow elementow obcych i wrogich nam klasowo.
Strony Forum zostaly stopniowo zawlaszczone przez renegatow z krajow kapitalistycznych i ich krajowych slugusow .Starali sie oni wykorzystac Forum dla realizacji swych nedznych , politycznie watpliwych celow .
Zamiast sluzyc sprawie socjalizmu i budowie trwalego pokoju na swiecie Forum stalo sie terenem do nawiazywania i zaciesniania niekontrolowanych kontakow osobistych .Uczyniono zen osrodek dywersyjno- dyskusyjny i miejsce wymiany mysli obcych nam politycznie i ideowo /barnaba , nemesis , Waldemar i inni/.
Rozpoczeto na jego lamach orgie hedonistyczne traktujace wylacznie o jedzeniu i piciu /Mister/, o wuzdanym zyciu sksualnym /AnarChisTa ,bond/, apoteoze pieniadza , wladzy i alkoholu /MalMal/ .Zaczelo sie szerzyc tanie wierszoklectwo /Sonia ,Siekierezada , Biesiadnik i inni /, oraz kolekcjonowanie dowciipow watpliwej jakosci /Megan i inni /
Forum stalo sie terenem na ktorym zuchwale stawiano naszej Partii cele mozliwe do osiagniecia , ale trudne dla nas do przekroczenia np.bariere glupoty/Mazurek/Ten sam degenerat osmielil sie osmieszyc jeden z podstawowych celow i form dzialania naszej partii w temacie „Co by tu jeszcze spieprzyc „ towarzysze .
Oprocz politykierow wszelkich odcieni /np.Gieniuchna, Oz 6 , henryk / i masci Forum zostalo opanowane przez nawiedzonych gadajacych sami do siebie /wzn/ , oraz inna menazerie watpliwego pochodzenia jak np.Bison , maupa, pstragpotokowy itd.
Obok agentow imperialistycznych na Forum zaroilo sie niestety od , zagubionych ideowo obywateli naszego wlasnego kraju /aneurysma , bocian , toon , procent , scaut i inni /. Te slabo uswiadomione jednostki ,zamiast wlaczyc sie w nurt odbudowy , stoczyly sie na wrogie nam pozycje .Omamieni rzekomymi urokami Zachodu wyciagaja przyjaznie dlon do renegatow emigracyjnych , zasmiecaja strony Forum nieprawdziwymi doniesieniami z kraju./np.
ze po dyzurze w szpitalu pije sie rano kawe./ane .
W zaistanialej sytuacji szeregi partyjne przyjely z entuzjazmem zalecenie Tow.Sekretarza o reorganizacji Forum .
Wykonanie tego zadania poleciliscie i slusznie tow. Erykowi O. Ten mlody towarzysz w lot zrozumial szanse rehabilitacji po nieudanym nalozeniu zapisu na slowo „ciipa” i przystapil z zapalem do dziela .
W toku realizacji siegnal do najlepszych wzorcow z okresu tow.. Bieruta –wymiana pieniedzy , tow .Gomulki –regulacja cen miesa i lokomotyw i tow. Jaruzelskiego –pozbawienie zludzen .
Tow .O . Akcje przygotowal po kryjomu i osiagnal efekt kompletnego zaskoczenia.
Podobnie jak jego wielcy poprzednicy postawil w jedna noc wszystkich uczestnikow Forum przed faktem dokonanym .. A po co z chamami mial rozmawiac ? I niby o czym ?
I tak wielka inowacja jest , wkazujaca ze nasza partia nadaza za postepem , ze nie zdal sie na poniedzialkowa Trybune Ludu ,jak to bylo w zwyczaju jeg mistrzow , tylko sam pofatygowal sie wyjasnic droga elektroniczna , korzysci plynace z likwidacji Forum przez jego usprawnienie .
Skladam wniosek o przedstawienie Tow. O . do partyjnego odznaczenia .
Z partyjnym pozdrowieniem !
Zawsze do uslug -
Towarzysz Szmaciak
PS.1.:Pozwolcie Tow.Sekretarzu , ze z okazji zbilizajacej sie Rocznicy Wielkiej Rewolucji Pazdziernikowej zloze na Wasze rece najlepsze zyczenia !!.
Comment
-
-
Ja siedzę cicho, ja kolegom daje czas, ale też mogę zrobić się wredny. Nie tylko godzilla potrafi.
Ale po co?
Jak tu przyszedłem (fakt nikt mnie nie ZAPRASZAŁ!) to najperw pooglądałem a dopiero potem zacząłem pisać starając się dostosować. Niektórzy mają problem, zawsze muszą burzyć schematy, ale nie o to tu chyba chodzi?
Comment
-
-
No cóż...
Jest mowa o jakimś dostosowywaniu się. Ja tam nie musiałem się wcale naginać do jakiejkolwiek formy - po prostu styl tego forum okazał się jak na mój gust idealny. Kulturka i koniec! Kłótnie mają miejsce, ale w znakomitej większości są merytoryczne. Mało to człowiek ma okazji, żeby napsuć sobie krwi w codziennym życiu??
Nie odczułem żadnego rodzaju dyskryminacji czy niechęci, kiedy byłem nowicjuszem na tym forum. Zresztą cały czas za takiego się uważam, bo 'rdzeń'forum ma swój staż, jeśli chodzi o zażyłość i już. Niemniej otwartość uczestników tego serwisu jest moim zdaniem unikalna i niezaprzeczalna, więc jeśli ktoś tu nie znajduje dla siebie miejsca, to musi się nad sobą zastanowić.
Howgh!
Comment
-
Comment