No riposta pewnie będzie ostra.Dostanie mi się
Co mpoże być lepszego do piwa?
Collapse
X
-
Pogoniarz napisał(a)
Co się dzieje z Koleżanką,zrzucasz pancerz...?:Jestem w szoku normalnie
druga część była z punktu widzenia człowieka, albo dajmy na to puchu marnego, ale jakże wdzięcznego = Kobiety (patrz: mój profil od wczoraj), z racji tego, że Cyborgi poza opcją zmiany pejzażu posiadają również opcję "empatia" - wczułam się
no i jest jeszcze jedna faaajna rzecz - pociąganie piwka w samym środku nocy, przed kompem, chwilowa przerwa w pracy, wejście na forum i... okazuje się, że inni też nie śpią!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Odp: Odp: Co mpoże być lepszego do piwa?
ArturŁ napisał(a)
(...) Czy istnieje coś lepszego od siedzenia w dobrej, klimatycznej knajpie z paroma sprawdzonymi kumplami popijając PODANE PRZEZ PIĘKNĄ KOBIETĘ ulubione ZIMNE piwko?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
ArturŁ napisał(a)
W takim razie proszę powiedzieć cóż takiego?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
cyborg_marcel napisał(a)
Pogoniarzu> no to przyznasz, że przy Beciku moje teksty bledną... chyba pójdę się upić (czasami taki stan upojenia alkoholowego czy endorfinowego też jest piękny ) ...
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Odp: Co mpoże być lepszego do piwa?
Johnus_Beer napisał(a)
Czy istnieje coś lepszego od siedzenia w dobrej, klimatycznej knajpie z paroma sprawdzonymi kumplami popijając ulubione piwko?
No pewnie że istnieje!
np. Siedzenie w wannie pełnej ciepłej wody, i krzyk do żony:
Kobieto!!! Zimne piwo!!
A ona biegnie z twym ulubionym kuflem i nalewa Ci twoje ulubione,zimne piwo (najlepiej własnej produkcji).
HMM poezja.
P.S
Ja tak mam!!zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
becik napisał(a)
dzielenie łoża z kobietą na której widok dech Ci zapiera, w lodówce bądź na stoliku ukochany napój, w piekarniku ulubiona potrawa....
Comment
-
-
Odp: Odp: Co mpoże być lepszego do piwa?
cielak napisał(a)
No pewnie że istnieje!
np. Siedzenie w wannie pełnej ciepłej wody, i krzyk do żony:
Kobieto!!! Zimne piwo!!
A ona biegnie z twym ulubionym kuflem i nalewa Ci twoje ulubione,zimne piwo (najlepiej własnej produkcji).
HMM poezja.
P.S
Ja tak mam!!
Osobiście wolałbym w wannie żonkę. Piwo można wypić óźniej, lub przygotować wcześniej.
Comment
-
-
grzech napisał(a)
... z głośników leci ulubiona muzyka, w garażu stoi ulubiony samochód, w budzie śpi ulubiony pies, za oknem ulubiony stan pogody, mieszkasz w ulubionym kraju, masz ulubioną pracę ... kto da więcej?
Oczywiście to w ramach żartu w stylu niemieckim nikomu nie życzę podobnych przeżyćbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment