Chodzi o to że on myśli że będziemy do cibie dzwonić bo masz czas od 17 i wtedy umówimy się gdzie się widzimy. Fajnie by było gdybyśmy się spotkali na fabrycznym bo była by już cała ekipa do degustacji.
Pilnie potrzebny ktoś z Łodzi!!!
Collapse
X
-
Talrasha! Może jeszcze podaj swój numer buta i ulubioną potrawęTakie poufne dane o spotkaniu to na PW, bo jeszcze ktoś zamach na nas zrobi
Może ART jest zazdrosny o ilość postów i czyha na żywot naszej biednej MarusiA może w Łodzi są jakieś bojówki antypiwne? Nigdy nic nie wiadomo
Dick Laurent is dead.Comment
-
Jak zwykle jestem spoźniony, bo kiedy jednego dnia nie usiądę do komputera i nie pojawię się na forum, to zawsze mnie coś przyjemnego omija i dlaczego w ogóle takie rzeczy na forum ustalacie w porze, kiedy to powinno się już zaczynać pierwszą wieczorną butelkę ?
Co do odmiany:
Bartekpawel -> Bartkowi (po prostu; Paweł to moje drugie imię)
Jeśli się coś ponownie zakroi, to wysyłajcie mi PW. Nie zawsze mam czas, żeby przejrzeć wszystkie interesujące mnie tematy i w ten sposób wszystko będzie przechodzić mi koło nosa...Comment
-
Related Topics
Collapse
-
Adres: Pocztowa 10A, 95-054 Ksawerów
Browar Ziemia Obiecana ma przyjemność zaprosić Państwa na trzecią edycję festiwalu piw rzemieślniczych na terenie swojego Atelier. W tym roku gościmy u siebie 8 świetnych browarów z 6 europejskich krajów. Oprócz doskonałego piwa zapewniamy...-
Channel: Festiwale piwne
2023-08-29, 16:08 -
-
W najbliższy weekend odbędą się obchody 596 urodzin Łodzi. Jedną z imprez towarzyszących temu wydarzeniu jest Street Beer Festival. Odbędzie się na ul. Piotrkowskiej przy pasażu Schillera. Będzie trzynaście browarów, Bractwo Piwne i PSPD. Zapowiedzieli się : Browar Piwoteka , Browar...
-
2019-07-24, 22:36 -
-
Kontynuacja zapoczątkowanej w 2023 r. tradycji odwiedzania grobów zmarłych członków Bractwa Piwnego. W tym roku odwiedzamy groby zmarłych członków.:
- Marek Suliga, godz. 11.15, cmentarz "Mania" w Łodzi;
- Zbigniew Olobry, godz. 12.30, cmentarz "Doły" w Łodzi.-
Channel: Spotkania Forumowiczów
2024-10-31, 14:29 -
-
GODZINY OTWARCIA TARGÓW:
09.03. 2018 (piątek) w godz. 14.00-00.00
10. 03. 2018 (sobota) w godz. 13.00-00.00
Będzie kufelek 125 ml, wozy z jedzeniem i mnóstwo dobrego piwa. Kto chce odpocząć od pretensjonalnego warszawskiego festiwalu kolejek i drożyzny,...-
-
-
Witam!
Poszukuije osoby chetnej do poprowadzenia wieczoru z degustacja piw regionalnych.
Kogos kto opowie, pokaze roznice, poda do degustacji w odpowiedniej kolejnosci i odpowiednim szle.
Termin 29.10.18
Miejsce: Agropark Dworek pod Lipa Nowe Kotlice, woj. swietokrzyskie... - Loading...
- Koniec listy.
Comment