Wszytkim forumowym Ewom i Adamom wszystkiego najlepszego w dniu Waszych imienim.
IMIENINY !!!!!
Collapse
X
-
-
Ciekawa rzecz wlasnie przeczytalem na glownej stronie Browaru - Dzisiejszy toast za zdrowie Marceliny
Nasz drogi Cyborgu, dalszego spelniania marzen i wszystkiego naj!Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Marcelinie trza życzyć mniej samotności w sieci i zimnego piwka do konserwacji mechanizmów.Last edited by adam16; 2005-01-09, 10:18.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
-
Zdrowia (mmmm, raczej pełnej sprawności hardłeru i softłeru ), Cyborgu Marcelino!Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
serdecznie dziękuję Wszystkim, którzy pamiętali/wyczytali o moich nieszczęsnych imieninach
mam nadzieję, że w ramach tego wybaczycie mi moje samotnościowanie się w sieci, chwilowe zniewieścienie i te 20 postów, które dzisiaj nastukałam...
zdrowie wszystkich Forumowiczów, niezależnie od imieniaCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
kurczę, ARCY, ale ja głupia jestem! oczywiście, że wszystkiego NAJ... przede wszystkim dużo zdrowia, pysznego piwa i większość ilości zbędnych wafli oraz oczywiście wszystkiego tego, czego sam sobie byś życzył
Twoje
przepraszam za spóźniony refleks...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Dzisiaj imieniny Małgorzaty i Piotra ,Wszystkim Małgosią i Piotrom dużo zdrowia
Maleństwo Twoje tym bardziej
Comment
-
Comment