Babcia Marusia serdecznie dziękuje za życzenia
Myślałam, że pierwszy był kolega, który mi wysłał smsa z życzeniami o godzinie 6.05 rano a tu widzę wpisy ledwie po północy
"Litwo! Ojczyzno moja!" - w pierwszej chwili myślałam, że Marusia nagle stała się żoną Darka, ewentualnie, że Cyborg nieco gorzej się poczuł....
Ja więc napiszę nieco inaczej Marusiu I Agnieszko - żono Darka! Życzę Wam..., a zresztą wiecie, czego Wam życzę . Wasze zdrowie!
I bukiecik:
Ostatnia zmiana dokonana przez Małażonka; 2005-01-21, 12:02.
Marusia napisał(a) Babcia Marusia serdecznie dziękuje za życzenia
Myślałam, że pierwszy był kolega, który mi wysłał smsa z życzeniami o godzinie 6.05 rano a tu widzę wpisy ledwie po północy
trzyma się rękę na pulsie! zwłaszcza, że tu przecież chodzi o Imieniny Pani Prezes a poza tym, kto jak kto, ale wrocławianka wrocławiance życzeń miałaby nie złożyć?
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Marusia napisał(a) A po za tym gratulacje dla Irona za nową definicję dla słowa "para", oj, coś koledze chyba trójkąty w głowie
Może być i tak, ale zamieściłem słowo parę w znaczeniu nie jako dublet, tylko że parę sztuk - tak jak w dialogu z pewnego filmu - "Byłem ostatnio z małżonką w Hali Mirowskiej, gdzie ja miałem aparat Zorkę 5 i cyknąłem parę zdjęć"
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Nie podlizując się ani trochę, składam najlepsze życzenia imieninowe wszystkim Agnieszkom i Pani Prezes (szukałem w kalendarzu, kiedy wypadają imieniny Marusi, ale nie znalazłem... )
Wujcio_Shaggy napisał(a) Nie podlizując się ani trochę, składam najlepsze życzenia imieninowe wszystkim Agnieszkom i Pani Prezes (szukałem w kalendarzu, kiedy wypadają imieniny Marusi, ale nie znalazłem... )
To może ja zmienię dane na:
Imię: Pani
Nazwisko: Prezes
Kraftowa impreza roku: bezkres dobrego piwa,
zwiedzanie browarów,
dedykowane premiery piwne,
lokalne foodtrucki,
letni chili przy browarze,
koncerty — w tym DJ Ziemka,
dodatkowe atrakcje....
Tuż za liniami wytyczającymi granice stolicy Czech, we wiosce Třebotov od połowy 2024 roku swoją działalność rozpoczął kolejny mikrus. Kulivá Hora to mały, rodzinny browar wraz z dużą sala restauracyjna, oraz pokojami gościnnymi na poddaszu. Ceny za pokój nie są zbyt wygórowane, natomiast...
ZMIANA TERMINU. Coroczna trzydniowa impreza piwna, na którą składają się festyn w parku, spotkanie przedgiełdowe i giełda birofilów. Linki do dokładnych informacji bliżej czerwca
Comment